24
Jan
2014

Trendovi koji će se iz stare prebaciti u novu godinu

Pregledano: 5319 puta

Moda je prolazna, ali neki trendovi ipak uspevaju da se nametnu i po nekoliko sezona. Svakako ih treba ispratiti, ali nikada ne zaboravite da je lični stil bolji od svakog trenda!

Trendovi dolaze i prolaze kao na pokretnoj traci, neki postaju večni, neki brzo odu u zaborav, neki opstanu i po nekoliko sezona. U moru modnih novotarija važno je zadržati svoj stil, i katkad ga upotpuniti i ulepšati nekim od trendova. Ipak, koliko god da smo verni klasici i nekom svom stilu, svaka od nas voli sebe da obraduje nečim modernim i urbanim što su nam kreatori ove sezone servirali na "poslužavniku". Tokom 2013. nosili smo peplum kroj, karirano, military uzorak, floral print, mnogo kože i kožnih detalja, metalik materijala, ekscentričnih boja, a u 2014. neki od trendova će se zadršati - na prvom mestu karirani i cvetni print, a nosiće se i metalik!

1. Karirano: I ovog proleća i leta bićemo "kockaste". Tartan uzorak biće hit i u toplijim danima, posebno u "kežual" varijantama.

  

  

2. Cvetni print: Već nekoliko sezona floral print je nezaobilazan i zaista deluje divno i razigrano, tako da će carevati i tokom 2014, pa cvetne suknje, bluze, haljinice, pantalone i helanke još uvek nemojte otpisivati.

  

  

3. Metalik odeća: Što sjajnije i upadljivije - to bolje. Sjajni materijali i dalje su na sceni, mada mi radije preporučujemo cipele ili tašne u metalik boji. Ali za one hrabrije što da ne i metalik haljine ili bluze!

  

  

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
5
Nasmejano
2
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
2
Bolje
2
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

HP
Kreativni WebShop
100% UNIKAT
Cena : 250,oo
ANKETA
  • mlekom za telo
  • kremom, mlekom, gelom protiv celulita
  • samo sapunom i vodom
  • imam jednu klasičnu kremu i za lice i za telo
  • redovnim tretmanima u salonima + odgovor pod 2

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 5°c
min 1°c

Roleri

Bicikl