14
Aug
2012

Vatromet boja: cvetne pantalone

Pregledano: 6004 puta

Pantalone sa cvetnim printom osvežiće vaš garderober na najveseliji način. Za šarene, suncem okupane dane, prigrlite upravo ovaj trend!

Floral print naveliko je zaposeo naše ormane, već drugu sezonu za redom, i sa haljina, suknji i bluza stidljivo se raširio i na pantalone i kombinezone! Cvetne pantalone učiniće vaš stajling efektnim i nadaleko uočljivim, i vašu pojavu nezaboravnom! Mada, na prvi pogled, deluju kao težak komad za kombinovanje, one su u stvari lako uklopive i savršene za sve modne sladokusce, kojima mašte ne manjka.

U zavisnosti od vaše smelosti, cvetne pantalone pružaju široku paletu uklapanja. Za neke svedene, elegantnije varijante iskombinujte ih sa belom košuljom ili svilenom crnom bluzom, te onom u boji pudera. Kada su vaš glavni adut u kombinaciji za opuštenu, dnevnu varijantu, šetnju ili popodnevnu kafu, najbolje će biti da ih nosite uz obične atlet majice i tanke džemperčiće ili jednobojne sakoe. Ako ste rešile da svoju kombinaciju zašećerite otkačenošću i šikom, cvetne pantalone pomešajte sa drugim printovima, geometrijskim ili animal. Jednostavne baletanke, platforme ili visoke potpetice najbolji su izbor obuće uz ove trendi pantalone!

Cvetne pantalone, učiniće vaš stil razigranim i lepršavim, i zavolećete ih za tili čas! One zahtevaju jednostavan aksesoar, poput dobrog sata, sitnih minđuša ili velikog prstena. Naočare za sunce, veliki šešir i pismo torba isto mogu biti plus u igri sa njima! Zbog svoje efektnosti biće jedan od vaših najdražih odevnih komada!

 

 

 

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
4
Nasmejano
1
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
1
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

KINA
3360,oo
prava cena : 4032,oo
Kreativni WebShop
100% UNIKAT
Cena : 250,oo
ANKETA
  • Bezobzirni su
  • Premalo pokazuju emocije
  • Nema dovoljno vremena za vas
  • Neuredni su
  • Nikada niste na istim talasnim dužinama

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 8°c
min 2°c

Roleri

Bicikl