18
May
2011

Verica Rakočević inspirisana Šanelom

Pregledano: 6447 puta

Kolekcija za proleće/leto 2011

Veliku pažnju modnih sladokusaca privukla je revija kreatorke Verice Rakočević, koja je održana početkom maja. Njena kolekcija proleće/leto 2011. inspirisana je životom i radom najveće revolucionarke modne scene, legendarne Koko Šanel.

 

Ovu kolekciju čine savršeno skrojeni modeli, elegantni, sa posebnim akcentom na kamelijama i biserima, koji ih čine veoma  neobičnim. Dominiraju kostimi koji se sastoje od kratkog sakoa i veoma aktuelnih pantalona ravnog kroja, koje možete nositi u različitim prilikama. Romantične suknje sa karnerima i omiljena, a neophodna mala crna haljina, neizostavni su deo garderobe svake žene, a posebno ove sezone.

 

Poseban akcenat je na haljinama modernog dizajna u kombinaciji sa retro detaljima. Ističu se i strukirane kratke haljine puf kroja, kao i lepršavi modeli sa karnerima. Noseći ih, vremenska kapsula se otvara i vraća nas na ulice Pariza, u vreme slavne Koko Šanel.

 

Pažnju su privukle i haljine sečene ispod grudi sa naborima, kao i otmeni modeli dizajnirani u slojevima. Da bi ostvarili recept Koko Šanel i ostavili utisak, na većinu ovih modela treba obuti ravne cipele, kako ih mi popularno nazivamo baletanke, koje će ostaviti utisak elegancije u svim prilikama. Upečetljiv izgled kolekciji dali su materjali muslin i svila, pliš svila žoržet i vuna, kao i til svila u beloj, crnoj, bež i puder rozoj boji.

 

Odaberite neke modele i sami napravite svoju kolekciju. Nosite boje koje simbolišu ljubav i romantiku i vraćaju u ono doba, koje nam u vremenu sve bržeg načina života, često nedostaje.

 

 

 

 

 

jelena nikitovic

Čekamo da jelena nikitovic napiše nešto o sebi. :)
Prate: 1
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

HP
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • Cigarete/Žvake
  • Novine
  • Feniranje
  • Ne bih potrošila poslednje pare, čuvala bih
  • Kozmetiku

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 29°c
min 12°c

Bicikl

Roleri