22
May
2014

ZA VEČNA VREMENA: Najudobnije štikle na svetu sa garancijom od 1000 godina!

Pregledano: 1685 puta

Opraštanje od omiljenog para štikli moglo bi da postane stvar prošlosti ako poslednji izum u industriji obuće krene u široku proizvodnju i postane hit.

Naime, 48-godišnji britanski dizajner Kris Šelis tvrdi da najnovije štikle koje je dizajnirao "Borgezie Riviera" mogu trajati ceo život, pa čak i duže – imaju garanciju od neverovatnih hiljadu godina!

- Reč je o cipelama koje se mogu prenositi iz generacije u generaciju i uvek će izgledati kao nove. Jednostavno su neuništive - uverava Šelis i dodaje da je ovo dizajnersko čudo, čija je cena oko hiljadu evra, najudobnija štikla na svetu.

Napravljene su od otpornog nerđajućeg čelika, odnosno istog materijala od kog se prave i noževi i viljuške, te čvrstog srebra, što na prvu ne obećava udobnost. Ali spoljašnji materijal cipele odgovoran je samo za njenu izdržljivost, dok savršenu udobnost osigurava postojan silikon kojim je obložena unutrašnjost cipele. Takođe su vrlo fleksibilne, pa se prilagođavaju nozi. 

 

Dobijate ih u paketu sa životnom zalihom flekica u obliku srca, te rezervnim potpeticama, jer su to jedini delovi ovih revolucionarnih cipela koji će se nošenjem istrošiti i koje treba zameniti.

- Znam kakve muke žene prolaze noseći cipele s visokom potpeticom. Manekenke su u ovim štiklama bile i po deset sati dnevno i ni u jednom trenutku nisu osećale tegobe - tvrdi Kris Šelis i ističe da se u njegovim "večnim" cipelama žene mogu i kupati i tuširati bez straha da će se cipelama bilo šta dogoditi.

Ovaj dizajner već ima iskustva s izradom najudobnijih cipela, jer je 2011. objavio štikle s istim opisom, ali su bile izrađene od zlata i 2.200 dijamanata.

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

QUADRO
8754,oo
prava cena : 10504.8,oo
Kreativni WebShop
narukvica sa dijapozitivom
Cena : 500,oo
ANKETA
  • Svaki dan sam u teretani
  • Sezona u solarijumu je otvorena
  • Nisam,ugojila sam se 10 kila
  • Da,za borbu sa alergijama
  • Spremna za sta ?

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 28°c
min 18°c

Roleri

Bicikl