Postovala: Ona portal
17
Apr
2012

Zanimljivi silikoni

Pregledano: 7325 puta

Zanimljivosti o silikonskim grudima

Verovali vi ili ne i silikoni mogu biti i te kako zanimljivi, da li je vasa želja operacija grudi, podizanje grudi ili vas zanima neki poseban materijal, svakako treba da propratite ove priče, pa da procenite da li ste za povećanje grudi ili treba možda još malo da razmislite. Za početak krećemo od dame koja je prva na svetu namontirala silikonske grudi.

U proljeće 1962. godine majka šestoro dece Timi Džin Lindzi legla je na operacioni sto u teksaškoj bolnici i nakon dva sata probudila se sa grudima koje su bile za broj veće, ona danas ima 80 godina i veoma dobro se seća kako je protekla operacija grudi.

 

Prema njenim rečima silikonske grudi su delovale savršeno i bile su meke poput prirodnih. Lindzi se čak sa osmehom priseća kako su muškarci zviždali za njom kadagod bih izašla na ulicu.

 

Ona je prie zahvata nosila grudnjak sa B-korpama, da bi posle prešla na C. Do operacije koja je promenila život majke iz Hjustona došlo je sasvim slučajno. Ona je posetila bolnicu kako bi sa grudi uklonila tetovažu, a doktori su je pitali da li bi želela da na njoj isprobaju novu vrstu zahvata.

 

Operacija je protekla po planu i majka šestoro dece već je nakon tri ili četiri dana mogla normalno da funkcioniše, a bol je polako nestajao.

Takođe je zanimljivo da pročitate priču Šejle Herši (32), vlasnice najvećih silikonskih grudi na svetu, zahvaljujući kojima je ušla u Ginisovu knjigu rekorda, tvrdi da joj je bujno poprsje spaslo život prilikom nedavne saobraćajke.

Ona je nakon Superboula, finalne utakmice američkog fudbala, krenula po supruga, ali je, vozeći po vlažnom putu u Teksasu, izgubila kontrolu nad autom i zabila se u drvo.
- Padala je kiša. Nisam videla da je na put palo drvo, pa sam se uspaničila, skrenula sam i zabila se u drugo drvo. Vazdušni jastuci se nisu aktivirali, tako da su mi moje grudi bukvalno spasle život- ispričala je ponosna vlasnica koja nosi silikonske grudi, koje su se u više oblasti pokazale kao broj jedan.

 


Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
8
Nasmejano
8
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
3
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Silikoni i sex

Silikoni i sex

Svaki muškarac, pa i žena pored gomile važnih i manje važnih pitanja u životu ...
Silikoni u usnama

Silikoni u usnama

Ako krenemo od činjenice da su usne i te kako važan "detalj" na licu svake osobe, ...
Implanti u bradi - hit estetske hirurgije

Implanti u bradi - hit estetske hirurgije

Za poslednjih nekoliko godina u svetu estetske hirurgije drastično se povećao broj intervencija ...
SAMSUNG
2101,oo
prava cena : 2521.2,oo
Kreativni WebShop
narukvica sa dijapozitivom
Cena : 500,oo
ANKETA
  • Jednom nedeljno
  • Svakih par dana
  • Jednom mesečno
  • Samo za posebne prilike
  • Ne posećujem

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 3°c
min -1°c

Roleri

Bicikl