Postovala: Ona portal
13
Jun
2011

51. međunarodna biciklistička trka kroz Srbiju

Pregledano: 1656 puta

Međunarodna biciklistička trka kroz Srbiju


Beograd, Srbija, 13.06.2011. – Danas je počela pedeset i prva po redu Međunarodna biciklistička trka kroz Srbiju (“Tour De Serbie”), koja će se održati u periodu od 13. do 19. juna u nekoliko gradova širom Srbije. Otvaranje trke počinje u Rumi, a trka će se nastaviti kroz gradove Banja Koviljača, Pale, Bajina Bašta, Užice, Niš, Sokobanja, Kladovo, Lepenski Vir, da bi se na kraju završila u Beogradu.
 
 
Biciklistička trka kroz Srbiju je mnogo više od same trke i ona predstavlja značajnu stratešku manifestacijiu za Srbiju, koja na pravi način promoviše sa jedne strane sportski duh naše zemlje, dok sa druge strane promoviše i prirodne lepote Srbije.
Kao i prethodnih godina, kompanija Garmin je jedan od glavnih sponzora trke i trudi se da svojim prisustvom podrži razvoj kako biciklizma u Srbiji i sporta uopšte, tako i širenje pozitivne slike naše zemlje u svetu.
 
 
“Kompaniji Infoteam, zvaničnom distributeru Garmin proizvoda za teritoriju Srbije je zadovoljstvo i čast da pomogne razvoju biciklizma u Srbiji imajući u vidu značaj Međunarodne biciklističke trke kroz Srbiju,” izjavio je Aleksandar Jokić, direktor za sportske i fitness uređaje kompanije Garmin, Infoteam Srbija. “Garmin fitness uređaje koriste sportisti iz celoga sveta, od kojih će neki i učestvovati na ovogodišnjoj manifestaciji, pa smo našim prisustvom na trci želeli i da pružimo podršku svima njima i da nastavimo da negujemo sportske i prijateljske veze.”
 
 
Kompanija Garmin je poznata kao jedan od lidera kada je reč o sportskim i fitness uređajima koji pomažu sportistima da ostvare svoje ciljeve. Imajući u vidu veliku tradiciju u GPS navigaciji, sportski uređaji kompanije Garmin, zahvaljujući GPS modulima, precizno mere daljinu pređenog puta, utošene kalorije, broj okretanja pedala, temperature, tačno beleže rute kojima ste trenirali, kao i još puno toga. Garmin Edge 500 i Garmin Edge 800 su samo neki od takozvanih ciklo kompjutera specijalno dizajniranih za bicikliste, koje ćete moći da vidite na Međunarodnoj biciklističnoj trci kroz Srbiju ove godine.
 
 
Svi podaci trka i treninga se čuvaju u internoj memoriji samog uređaja, kako bi sportisti naknadno mogli da urade kvalitetne analize svojih trka i treninga i unapredili svoje rezultate. Garmin Connect internet stranica (http://connect.garmin.com/explore) je upravo dizajnirana da na jednostavan, vizuelno lep način prikaže rezultate vaših trka i treninga i pomogne vam pri naknadnoj analizi, organizaciji i planiranju budućih aktivnosti. Radi se o svojevrsnoj online zajednici, koja vam omogućava da određujete ciljeve, videite napredak, poredite rezultate sa drugima i još puno toga. Priključite vaš Edge uređaj na kompjuter putem USB kabla, i automatski se podaci prebacuju na vaš Garmin Connect nalog.
 
 
I ove godine će se Međunarodna biciklistička trka kroz srbiju održavati pod sloganom “Turizam i Biciklizam zajedno”. Ukupna dužina trke je 1380 km i održavaće se u sedam etapa. Pored domaćih takmičara – Partizan “PowerMove”, Radnički iz Kragujevca, Metalac iz Kraljeva – očekuje se učešće timova iz Engleske, Belgije, Nemačke, Danske, Francuske, italije, Kine, Rusije i drugi.

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Novi Čoko Smoki je stigao - neodoljiv ukus maline!

Novi Čoko Smoki je stigao - neodoljiv ukus maline!

Ovaj slatki član Smoki porodice osvežio je strasti svih ljubitelja Smokija i omogućio ...
Kraljica slatkiša: čokolada

Kraljica slatkiša: čokolada

Čokolada se u svom prvom obliku, u vidu napitka od plodova kakaovog drveta, pojavila ...
KINA
5971,oo
prava cena : 7165.2,oo
Kreativni WebShop
100% UNIKAT
Cena : 250,oo
ANKETA
  • sestri
  • mami
  • partneru
  • drugarici
  • nikome

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 10°c
min 8°c

Bicikl

Roleri