Postovala: Ona portal
13
Jun
2011

51. međunarodna biciklistička trka kroz Srbiju

Pregledano: 1688 puta

Međunarodna biciklistička trka kroz Srbiju


Beograd, Srbija, 13.06.2011. – Danas je počela pedeset i prva po redu Međunarodna biciklistička trka kroz Srbiju (“Tour De Serbie”), koja će se održati u periodu od 13. do 19. juna u nekoliko gradova širom Srbije. Otvaranje trke počinje u Rumi, a trka će se nastaviti kroz gradove Banja Koviljača, Pale, Bajina Bašta, Užice, Niš, Sokobanja, Kladovo, Lepenski Vir, da bi se na kraju završila u Beogradu.
 
 
Biciklistička trka kroz Srbiju je mnogo više od same trke i ona predstavlja značajnu stratešku manifestacijiu za Srbiju, koja na pravi način promoviše sa jedne strane sportski duh naše zemlje, dok sa druge strane promoviše i prirodne lepote Srbije.
Kao i prethodnih godina, kompanija Garmin je jedan od glavnih sponzora trke i trudi se da svojim prisustvom podrži razvoj kako biciklizma u Srbiji i sporta uopšte, tako i širenje pozitivne slike naše zemlje u svetu.
 
 
“Kompaniji Infoteam, zvaničnom distributeru Garmin proizvoda za teritoriju Srbije je zadovoljstvo i čast da pomogne razvoju biciklizma u Srbiji imajući u vidu značaj Međunarodne biciklističke trke kroz Srbiju,” izjavio je Aleksandar Jokić, direktor za sportske i fitness uređaje kompanije Garmin, Infoteam Srbija. “Garmin fitness uređaje koriste sportisti iz celoga sveta, od kojih će neki i učestvovati na ovogodišnjoj manifestaciji, pa smo našim prisustvom na trci želeli i da pružimo podršku svima njima i da nastavimo da negujemo sportske i prijateljske veze.”
 
 
Kompanija Garmin je poznata kao jedan od lidera kada je reč o sportskim i fitness uređajima koji pomažu sportistima da ostvare svoje ciljeve. Imajući u vidu veliku tradiciju u GPS navigaciji, sportski uređaji kompanije Garmin, zahvaljujući GPS modulima, precizno mere daljinu pređenog puta, utošene kalorije, broj okretanja pedala, temperature, tačno beleže rute kojima ste trenirali, kao i još puno toga. Garmin Edge 500 i Garmin Edge 800 su samo neki od takozvanih ciklo kompjutera specijalno dizajniranih za bicikliste, koje ćete moći da vidite na Međunarodnoj biciklističnoj trci kroz Srbiju ove godine.
 
 
Svi podaci trka i treninga se čuvaju u internoj memoriji samog uređaja, kako bi sportisti naknadno mogli da urade kvalitetne analize svojih trka i treninga i unapredili svoje rezultate. Garmin Connect internet stranica (http://connect.garmin.com/explore) je upravo dizajnirana da na jednostavan, vizuelno lep način prikaže rezultate vaših trka i treninga i pomogne vam pri naknadnoj analizi, organizaciji i planiranju budućih aktivnosti. Radi se o svojevrsnoj online zajednici, koja vam omogućava da određujete ciljeve, videite napredak, poredite rezultate sa drugima i još puno toga. Priključite vaš Edge uređaj na kompjuter putem USB kabla, i automatski se podaci prebacuju na vaš Garmin Connect nalog.
 
 
I ove godine će se Međunarodna biciklistička trka kroz srbiju održavati pod sloganom “Turizam i Biciklizam zajedno”. Ukupna dužina trke je 1380 km i održavaće se u sedam etapa. Pored domaćih takmičara – Partizan “PowerMove”, Radnički iz Kragujevca, Metalac iz Kraljeva – očekuje se učešće timova iz Engleske, Belgije, Nemačke, Danske, Francuske, italije, Kine, Rusije i drugi.

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Jarac erotski horoskop

Jarac erotski horoskop

Žena: suzdržana, na prvi pogled hladna i distancirana. Ispod ledene površine krije se ...
Mayanski Kin za 26.09.2013.

Mayanski Kin za 26.09.2013.

Električna Luna Jelena*Silio 7Kin 226, Beli Intonirani ...
Bosanka Aida Đapo najlepša žena na planeti!

Bosanka Aida Đapo najlepša žena na planeti!

Bosanska manekenka Aida Đapo proglašena je najlepšom ženom na kugli zemaljskoj prema ...
XWAVE
0,oo
prava cena : 0,oo
Kreativni WebShop
plava
Cena : 1500,oo
ANKETA
  • Odmorite kod kuće
  • Provedete bilo kako sa voljenom osobom
  • Izađete u provod
  • Popijete kaficu sa prijateljima
  • Leškarite satima u kadi

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 28°c
min 12°c

Roleri

Bicikl