Postovala: OnaPortal
04
May
2012

Čačanski Jon Bon Jovi u nacionalnom finalu!

Pregledano: 3630 puta

Vladimir Paunović sa izvođenjem pesme It’s my life, grupe Jon Bon Jovi je pobednik čačanskog nadmetanja muzičkih talenata „Staropramen karaoke izazova“, u organizaciji Apatinske pivare.

Vladimir Paunović sa izvođenjem pesme It’s my life, grupe Jon Bon Jovi je pobednik čačanskog nadmetanja muzičkih talenata „Staropramen karaoke izazova“, u organizaciji Apatinske pivare. On je svojim neverovatnim glasom izborio učešće u finalu nacionalnog takmičenja, put u Prag i posetu Staropramen muzeju!

Drugo mesto osvojila je Aleksandra Brković sa pesmom Zbunjena grupe Negativ i treće Sanja Tomašević koja je izvela Dodirni mi kolena od Zane u maestralnoj završnici čačanskog takmičenja talenata fantastičnih glasovnih mogućnosti. Za podršku takmičarima i veselu atmosferu bila je zadužena Marija Kilibarda.

„Za Staropramen karaoke sam čuo preko facebooka, drug mi je poslao link pošto se ceo život bavim muzikom. Kada sam se prijavio na Staropramen karaoke jednim delom sam se nadao pobedi, a drugim delom sam došao da popijem pivo i da se lepo provedem sa društvom. U Prag vodim svog najboljeg prijatelja i kolegu iz benda. Pokušaću da se pripremim za veliko finale i da izborim glavnu nagradu!“ rekao je pobednik Vladimir Paunović.

Žiri i publika su, u prepunom „Srpskom Pabu“ u Čačku, jednoglasno izabrali i trećeg učesnika nacionalnalnog finala! „Čačanski Jon Bon Jovi“- Vladimir Paunović takmičiće se u nacionalnom finalu 20. juna u Beogradu za prvu nagradu: usavršavanje glasa u školi pevanja Aleksandre Radović.  

Posle Staropramen karaoke izazova Marija Kilibarda je rekla: „Oduševljena sam atmosferom i gostoprimstvom. Iako su ovoga puta žene bile brojnije, pobedu je odneo Vladimir svojim fenomenalnim glasom i scenskim nastupom. Sjajnoj atmosferi je doprineo i autentičan izgled Srpskog Paba, kao i ljubazno osoblje lokala koji su nam bili domaćini u Čačku. Puno pozitivne energije nosimo iz Čačka, sledeća stanica nam je Smederevo 8. maj, vidimo se tamo.“

Pored tamičenja po gradovima, na Staropramen Facebook stranici (www.facebook.com/StaropramenPrague) organizovano je i on-line Karaoke takmičenje, a Facebook finalista pored glavne nagrade (put u Prag), osvaja i plasman u nacionalno finale Staropramen karaoke izazova i zajedno sa ostalim gradskim finalistima takmičiće se za glavnu nagradu: stručno usavršavanje glasa u prestižnoj školi pevanja Aleksandre Radović.

Svako ko ne osvoji glavnu nagradu na gradskim takmičenjima, može da se oproba još jednom u on-line Staropramen karaoke takmičenju na Staropramen Facebook stranici (www.facebook.com/StaropramenPrague).

 

Očekujemo Vas!


OnaPortal

Pravi ženski portal. Ljubav, Moda, Lepota, Sex, Kuhinja, Saveti, Poznati.
Prate: 1
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
4
Nasmejano
4
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
3
Bolje
2
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Obeležen jubilej Prospana u Srbiji i Crnoj Gori

Obeležen jubilej Prospana u Srbiji i Crnoj Gori

Farmaceutska kompanija Salveo, zastupnik Prospana - biljnog leka protiv kašlja, ...
Ona je opsesija godine!

Ona je opsesija godine!

Poznata pevačica Rijana ponela je laskavu titulu 'Opsesija godine'. Ovo zanimljivo ...
SAMSUNG
1436,oo
prava cena : 1723.2,oo
Kreativni WebShop
100% UNIKAT
Cena : 250,oo
ANKETA
  • Da vas bezuslovno voli
  • Fizički izgled
  • Prisnost, poverenje i osećaj sigurnosti
  • Njegovo materijalno stanje i status u društvu
  • Da je zanimljiv, šarmantan i nepredvidiv

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 0°c
min -3°c

Bicikl

Roleri