Postovala: OnaPortal
08
Jun
2012

CRVENE I BELE RUŽE ZA GANSE I BAKINA SUPA ZA NEW ORDER

Pregledano: 2927 puta

I ove godine, uoči Exit festivala koji se održava na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu od 12. do 15. jula, zajedno sa rajder listama koje šalju izvođači otvara se pitanje – koliko zvezde nisu ili jesu razmažene.

I ove godine, uoči Exit festivala koji se održava na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu od 12. do 15. jula, zajedno sa rajder listama koje šalju izvođači otvara se pitanje – koliko zvezde nisu ili jesu razmažene. Poneke od zahteva koji se dostavljaju organizatorima gotovo je nemoguće ispuniti – pre svega zbog lokalne ponude i ograničenog uvoza, te tako neke egzotične voćke, specifični brendovi čokoladica i azijske poslastice nije moguće pronaći u Srbiji. U poslednje vreme, međutim, u skladu sa filozofijom novog doba, koja diktira okrenutost ka lokalnom, domaćem, organskom i prirodnom, ono što karakteriše većinu izvođača je – skromnost, u zahtevima, kao i u željama.

Planetarno poznati bend Guns N' Roses  se u skladu sa svojim statusom zvezda i dalje drže određenog standarda u zahtevima, kojeg se ne odriču. Tako je za sastav i njihovu pratnju pre samog nastupa potrebno obezbediti 252 peškira, kiropraktičara i maserku, kao i fin toaletni papir, što je naglašeno kao veoma važno. Pošto članovi benda vole da vežbaju, potrebna im je i posebna prostorija za vežbanje, kao i četiri medicinske boce sa kiseonikom. Pošto Gansi pred nastup vole da se opuste uz prigodnu atmosferu, Axl i ekipa su u prostoriji u bekstejdžu tražili crne zavese, crne stolnjake, kao i po osamnaest crvenih i belih ruža.

Za razliku od Gansa, pop legende New Order uprkos velikoj popularnosti  ne traže puno. Njima je važno da imaju dobar izbor sendviča, domaće pivo, kao i neko kvalitetno lokalno crno i belo vino i domaću supu za ručak. Stav da je domaće i najbolje imaju i australijski Wolfmother, koji su takođe izrazili želju da probaju lokalno vino i pivo, a od „čudnijih“ ističe se njihov zahtev za lokalnom poznatom osobom s kojom bi se družili.

Pristalica „new-age“ filozofije je svakako Erykah Badu, koja kao veganka ima specifične zahteve u ishrani bez mleka, mesa, plodova mora, a kao omiljenu hranu  ističe različite vrste luka, pasulj, spanać, soju, zrelo voće i povrće.  U njenom rajderu nigde se ni ne spominje alkohol, za razliku od benda Gossip, čija lista, kad je u pitanju piće, je podugačka. Članovi sastava su pravi hedonisti i zahtevaju čitav niz žestokih pića, piva, cigareta, energetskih pića koja će sa svim tim mešati, te nije ni čudo što je na listi zahteva i vitamin C, koji im je verovatno potreban da bi se sutradan okrepili.

Svakako jedan o zanimljivijih rajdera imaju i Hercules and Love Affair. Pošto paze na budžet organizatora naglasili su da im je potreban ne previše skup šampon, regenerator i gel za tuširanje, kao i 6 crnih pari čarapa. Šta će sastav popiti i pojesti zavisi od dana kad nastupaju, te je petak rezervisan za vodku i ribu. Pošto planiraju da se smucaju po festivalu, tražili su i šaku tokena, 6 limeta, 6 limuna, svežu mentu i šejker. Ako ih sretnete negde usput, tražite da vam smućkaju koktel!

OnaPortal

Pravi ženski portal. Ljubav, Moda, Lepota, Sex, Kuhinja, Saveti, Poznati.
Prate: 1
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

„Štrumfastična” zabava za najmlađe ispred šoping centra Ušće

„Štrumfastična” zabava za najmlađe ispred šoping centra Ušće

U subotu 25.06.2011, ispred tržnog centra UŠĆE, kompanija Epson Srbija, ...
Čačanski Jon Bon Jovi u nacionalnom finalu!

Čačanski Jon Bon Jovi u nacionalnom finalu!

Vladimir Paunović sa izvođenjem pesme It’s my life, grupe Jon ...
SAMSUNG
1879,oo
prava cena : 2254.8,oo
Kreativni WebShop
narukvica sa dijapozitivom
Cena : 500,oo
ANKETA
  • Odmorite kod kuće
  • Provedete bilo kako sa voljenom osobom
  • Izađete u provod
  • Popijete kaficu sa prijateljima
  • Leškarite satima u kadi

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 28°c
min 11°c

Roleri

Bicikl