Postovala: OnaPortal
08
Jun
2012

CRVENE I BELE RUŽE ZA GANSE I BAKINA SUPA ZA NEW ORDER

Pregledano: 2862 puta

I ove godine, uoči Exit festivala koji se održava na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu od 12. do 15. jula, zajedno sa rajder listama koje šalju izvođači otvara se pitanje – koliko zvezde nisu ili jesu razmažene.

I ove godine, uoči Exit festivala koji se održava na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu od 12. do 15. jula, zajedno sa rajder listama koje šalju izvođači otvara se pitanje – koliko zvezde nisu ili jesu razmažene. Poneke od zahteva koji se dostavljaju organizatorima gotovo je nemoguće ispuniti – pre svega zbog lokalne ponude i ograničenog uvoza, te tako neke egzotične voćke, specifični brendovi čokoladica i azijske poslastice nije moguće pronaći u Srbiji. U poslednje vreme, međutim, u skladu sa filozofijom novog doba, koja diktira okrenutost ka lokalnom, domaćem, organskom i prirodnom, ono što karakteriše većinu izvođača je – skromnost, u zahtevima, kao i u željama.

Planetarno poznati bend Guns N' Roses  se u skladu sa svojim statusom zvezda i dalje drže određenog standarda u zahtevima, kojeg se ne odriču. Tako je za sastav i njihovu pratnju pre samog nastupa potrebno obezbediti 252 peškira, kiropraktičara i maserku, kao i fin toaletni papir, što je naglašeno kao veoma važno. Pošto članovi benda vole da vežbaju, potrebna im je i posebna prostorija za vežbanje, kao i četiri medicinske boce sa kiseonikom. Pošto Gansi pred nastup vole da se opuste uz prigodnu atmosferu, Axl i ekipa su u prostoriji u bekstejdžu tražili crne zavese, crne stolnjake, kao i po osamnaest crvenih i belih ruža.

Za razliku od Gansa, pop legende New Order uprkos velikoj popularnosti  ne traže puno. Njima je važno da imaju dobar izbor sendviča, domaće pivo, kao i neko kvalitetno lokalno crno i belo vino i domaću supu za ručak. Stav da je domaće i najbolje imaju i australijski Wolfmother, koji su takođe izrazili želju da probaju lokalno vino i pivo, a od „čudnijih“ ističe se njihov zahtev za lokalnom poznatom osobom s kojom bi se družili.

Pristalica „new-age“ filozofije je svakako Erykah Badu, koja kao veganka ima specifične zahteve u ishrani bez mleka, mesa, plodova mora, a kao omiljenu hranu  ističe različite vrste luka, pasulj, spanać, soju, zrelo voće i povrće.  U njenom rajderu nigde se ni ne spominje alkohol, za razliku od benda Gossip, čija lista, kad je u pitanju piće, je podugačka. Članovi sastava su pravi hedonisti i zahtevaju čitav niz žestokih pića, piva, cigareta, energetskih pića koja će sa svim tim mešati, te nije ni čudo što je na listi zahteva i vitamin C, koji im je verovatno potreban da bi se sutradan okrepili.

Svakako jedan o zanimljivijih rajdera imaju i Hercules and Love Affair. Pošto paze na budžet organizatora naglasili su da im je potreban ne previše skup šampon, regenerator i gel za tuširanje, kao i 6 crnih pari čarapa. Šta će sastav popiti i pojesti zavisi od dana kad nastupaju, te je petak rezervisan za vodku i ribu. Pošto planiraju da se smucaju po festivalu, tražili su i šaku tokena, 6 limeta, 6 limuna, svežu mentu i šejker. Ako ih sretnete negde usput, tražite da vam smućkaju koktel!

OnaPortal

Pravi ženski portal. Ljubav, Moda, Lepota, Sex, Kuhinja, Saveti, Poznati.
Prate: 1
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Zlatarna Celje: Nakit za Ovnove i Bikove

Zlatarna Celje: Nakit za Ovnove i Bikove

Ovna, po svim zodijačkim pravilima, štite cirkon, dijamant, ...
Vodimo vas na ŽENSKI SAJAM

Vodimo vas na ŽENSKI SAJAM

Pod sloganom ‘’Najbolje za nju’’ ovog vikenda ...
Treća Beogradska regata

Treća Beogradska regata

Leto je pravo vreme za izazove i dobar provod na otvorenom. Ako volite rafting i ...
CANON
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • Fensi
  • Sportski
  • I jedno i drugo
  • Ni jedno, imam neki svoj stil
  • Zavisi od situacije

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 2°c
min -5°c

Roleri

Bicikl