Postovala: OnaPortal
09
Apr
2012

Exit festival 2012- prodaja ulaznica

Pregledano: 4041 puta

Exit festival 2012- Počinje prodaja jednodnevnih ulaznica za Exit festival

Danas počinje pretprodaja jednodnevnih ulaznica za Exit festival koji će se održati od 12. do 15. jula 2012. godine na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu. Promotivna cena ulaznica za četvrtak, petak i nedelju iznosi 3290 dinara, dok cena ulaznice  za subotu iznosi 3490 dinara.

 

Četvorodnevne ulaznice za Exit festival dostupne su po promotivnoj ceni od 6 990 din, sa 36% popusta od osnovne cene koja će iznositi 10 990 dinara. U prodaji su i ulaznice za srednjoškolce i studente, po promotivnoj ceni od 5490 dinara. 

 

Takođe, otvara se i novo prodajno mesto Exit festivala u Ušće Shoping Centru u Beogradu, gde će ulaznice moći da se kupe do samog početka festivala.  Radno vreme prodajnog mesta je svakog dana od 10h do 21h, a posetioce ovde u narednom periodu očekuju brojna iznenađenja i zanimljivi događaji.

 

Kreće i prodaja ulaznica za festival u knjižari Bulevar Books u Novom Sadu, na adresi Bulevar oslobođenja 60, svakog radnog dana 8-21h, a subotom 8-19h.  Četvorodnevne i jednodnevne ulaznice dostupne su i u prodavnici Gigs Tix u Pariskom magazinu u Novom Sadu i online, preko sajta gigstix.com, a od petka, 13.aprila moći će da se kupe i u filijalama Erste banke širom Srbije.


Velika akcija Exita!!!

 

Velika promotivna akcija Exit festivala „Koliko prijatelja imaš? Na Exit 4+1!“ traje još svega nedelju dana, do nedelje, 15. aprila. Na svaki paket od četiri kupljene ulaznice, Exit petu poklanja besplatno, uz smeštaj u Exit vilidžu za sve učesnike akcije!

Pravo na učešće u ovoj akciji imaju svi posetioci Exit festivala, dok su četvorodnevne ulaznice za festival dostupne po promotivnoj ceni od 6990 dinara. Paket može da se kupi u UŠĆE Shopping Centru u Beogradu, u prodavnici Gigs Tix u Pariskom magazinu u Novom Sadu, kao i online, preko sajta gigstix.com.  Više informacija o akciji „Koliko prijatelja imaš? Na Exit 4+1!” možete pronaći na www.exitfest.org

OnaPortal

Pravi ženski portal. Ljubav, Moda, Lepota, Sex, Kuhinja, Saveti, Poznati.
Prate: 1
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
6
Nasmejano
6
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
6
Bolje
6
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

NIVEA PUZIJADA :)

NIVEA PUZIJADA :)

U petak 18.3.2016. sa početkom u 12h, u holu tržnog centra Delta ...
Čačanski Jon Bon Jovi u nacionalnom finalu!

Čačanski Jon Bon Jovi u nacionalnom finalu!

Vladimir Paunović sa izvođenjem pesme It’s my life, grupe Jon ...
DELL
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • Jednom nedeljno
  • Svakih par dana
  • Jednom mesečno
  • Samo za posebne prilike
  • Ne posećujem

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 24°c
min 12°c

Roleri

Bicikl