Postovala: Senka Ivetić
08
Oct
2012

Kameron Dijaz na naslovnoj strani magazina "Esguire UK"

Pregledano: 4661 puta

“Osećam se bolje sa 40 godina, nego sa 25”. Na pitanje o ženidbi bivšeg dečka Džastina Timberlejka sa glumicom Džesikom Bil, zavodljiva glumica rekla je da ‘brak nije stvar vredna toliko pažnje’.

Kameron Dijaz pokazala je svoje zavodljivo telo u crnom, kožnom korsetu slikajući se za novembarsko izdanje magazine “Esquire UK”.

“Osećam se bolje sa 40 godina, nego sa 25”, izjavila je Dijasova.  Na pitanje o ženidbi bivšeg dečka Džastina Timberlejka sa Džesikom Bil, zavodljiva glumica rekla je da ‘brak nije stvar vredna toliko pažnje’.

Kameron Dijaz

Postoji nešto neobjašnjivo što nas privlači na ovoj glumici.

Dugonoga glumica ponosno je pokazala svoje savršeno telo u nekoliko poza, i ona ne može biti zadovoljnija i ponosnija, kaže za časopis. “Po prvi put u životu sam kompletna. Veoma sam uzbuđena. Starenje je nabolji deo života. Osećam se kao da znam više nego što sam ikad znala. Imam samopouzdanje. Poznajem samu sebe bolje. Osećam se sposobnijom nego ikad. A što se tiče fizičkog stanja- bolje se osećam sad sa 40 godina, nego sa 25.”

Kameron Dijaz

Kameron Dijaz, svoje prvo pojavljivanje imala je u holivudskom ostvarenju “Maska”, gde je napravila put do drugih veoma popularnih filmova kao što su “Ima nešto u vezi Meri”, “Šrek” i “Bande Njujorka

Glumica još navodi i to da nije imala želju da se uda u svojim dvadesetim i tridesetim. U skorije vreme zabavljala se sa Aleksom Rodrigesom godinu dana pre nego što su se prošlog septembra razišli. Pre toga, Dijasova je dovođena u vezu sa Pol Skulforom, Džon Majerom, i naravno Džastin Timberlejkom, koji planira venčanje sa Džesikom Bil pred kraj godine.

Kameron Dijaz

Kameron Dijaz

 

Atraktivna glumica kaže da joj se baš i žuri ka oltaru. “To jednostavno nikad nije bila stvar koja me preterano oduševljava. To svakako nisam želela u svojim dvadesetim. A ni u tridesetim”. Ipak, ne isključuje mogućnost braka, ali kako kaže ‘trenutno je potpuno zadovoljna svojim životom’. Mogućnost dece u budućnosti ne isključuje. “Za to postoje mogućnosti, još uvek nisam stara”, rekla je za magazin. “Verovali ili ne, osećam se veoma…sposobno”

Kameron Dijaz

Senka Ivetić

Čekamo da Senka Ivetić napiše nešto o sebi. :)
Prate: 2
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
2
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
1
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Klub Mr. Stefan Braun

Klub Mr. Stefan Braun

U popularnom noćnom klubu Mr. Stefan Braun, još jednom je organizovano tradicionalno humanitarno VIP ...
Otvoreno novo mesto za lepotu - Nivea prodavnica

Otvoreno novo mesto za lepotu - Nivea prodavnica

Interaktivni centar koji nudi više od prodavnice i predstavlja mesto susreta i razgovora između ...
CANON
Kreativni WebShop
plava
Cena : 1500,oo
ANKETA
  • Da
  • Ne
  • Zavisi od situacije
  • Ni u ludilu!
  • Možda bih i prešao/la preko toga...

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 15°c

Roleri

Bicikl