Postovala: Ona portal
22
Aug
2013

LADY FAIR - Najbolje za nju

Pregledano: 1717 puta

Na jednom mestu biće predstavljeno sve ono što je potrebno nežnijem polu: nega lica i tela, weIlness i zdravlje, moda i lepota,

Manje od mesec dana ostalo je do početka velike manifestacije namenjene damama – II „Lady fair“ održaće se 14. i 15. septembra ispred shopping centra „Ušće“. Ulaz na sajam je besplatan, a posetioce očekuje veliki broj iznenađenja kako od organizatora, tako i od izlagača.

Na bini će se neprestano smenjivati fitness centri, salsa, tango, a posebnu pažnju privući će i edukativni deo programa poput Feelgood-a, koji će pričati o zdravom životu, zatim dame će saznati sve o tome kako da brinu o svojim zubima i održe lep osmeh; kako da urede svoj životni prostor po veoma popularnoj kineskoj veštini - feng šhui; a tu će biti i Lepi Brka koji će svim znatiželjnim ljubiteljkama kuvanja otkriti tajne u kulinarstvu i još dosta iznenađenja i zanimljivog programa očekuje sve dame koje budu posetile „Lady fair“.

Veliko interesovanje lepšeg pola je i za učešće u kreativnim radionicama u kojima, u interakciji sa drugim damama i stručnim licima, uvek saznaju i nauče nešto novo iz raznih oblasti o pravilnoj ishrani i nezi svake savremene žene. Takođe, na Lady fair-u moći će i da se upoznaju sa časopisima i knjigama za dame, radio i TV programima, fitnes centrima, sportskim i rekreativnim programima.

Na jednom mestu biće predstavljeno sve ono što je potrebno nežnijem polu: nega lica i tela, weIlness i zdravlje, moda i lepota, one znatiželjne moći će da se upoznaju i sa jesenjim trendovima u kozmetici i isprobaju nove frizure, šminku i nakit. Pored ovih osnovnih, kategorije u kojima će dame moći da pronađu svoje interesovanje na manifestaciji su: glamur, zabava, putovanja, astrologija, kultura, shopping…

Oranizatori zajedno sa partnerom shopping centrom „Ušće“, kao i sponzorima manifestacije: Merz, Frikom, Dijamant, Orbit i Philips pripremaju odličnu zabavu za sve dame koje nas drugog vikenda septembra budu posetile ispred „Ušća“.

Tagovi : |

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
1
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
1
Bolje
1
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Ultimate Women of the Year Award 2012

Ultimate Women of the Year Award 2012

Sinoć je u Londonu održano glamurozno veče dodele nagrada časopisa Cosmo “Ultimate ...
Izveštaj sa dodele Grammy awards 2014

Izveštaj sa dodele Grammy awards 2014

Sinoć je održana dodela Grammy nagrada, u Staples Centru u Los Anđelesu. Događaj su ...
Zabava povodom još jednog sajta

Zabava povodom još jednog sajta

Povodom redizajna ženskog portala www.wannabemagazine.com upriličena je ...
SAMSUNG
2101,oo
prava cena : 2521.2,oo
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • sestri
  • mami
  • partneru
  • drugarici
  • nikome

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 9°c
min 6°c

Bicikl

Roleri