Postovala: Ona portal
22
Aug
2013

LADY FAIR - Najbolje za nju

Pregledano: 1790 puta

Na jednom mestu biće predstavljeno sve ono što je potrebno nežnijem polu: nega lica i tela, weIlness i zdravlje, moda i lepota,

Manje od mesec dana ostalo je do početka velike manifestacije namenjene damama – II „Lady fair“ održaće se 14. i 15. septembra ispred shopping centra „Ušće“. Ulaz na sajam je besplatan, a posetioce očekuje veliki broj iznenađenja kako od organizatora, tako i od izlagača.

Na bini će se neprestano smenjivati fitness centri, salsa, tango, a posebnu pažnju privući će i edukativni deo programa poput Feelgood-a, koji će pričati o zdravom životu, zatim dame će saznati sve o tome kako da brinu o svojim zubima i održe lep osmeh; kako da urede svoj životni prostor po veoma popularnoj kineskoj veštini - feng šhui; a tu će biti i Lepi Brka koji će svim znatiželjnim ljubiteljkama kuvanja otkriti tajne u kulinarstvu i još dosta iznenađenja i zanimljivog programa očekuje sve dame koje budu posetile „Lady fair“.

Veliko interesovanje lepšeg pola je i za učešće u kreativnim radionicama u kojima, u interakciji sa drugim damama i stručnim licima, uvek saznaju i nauče nešto novo iz raznih oblasti o pravilnoj ishrani i nezi svake savremene žene. Takođe, na Lady fair-u moći će i da se upoznaju sa časopisima i knjigama za dame, radio i TV programima, fitnes centrima, sportskim i rekreativnim programima.

Na jednom mestu biće predstavljeno sve ono što je potrebno nežnijem polu: nega lica i tela, weIlness i zdravlje, moda i lepota, one znatiželjne moći će da se upoznaju i sa jesenjim trendovima u kozmetici i isprobaju nove frizure, šminku i nakit. Pored ovih osnovnih, kategorije u kojima će dame moći da pronađu svoje interesovanje na manifestaciji su: glamur, zabava, putovanja, astrologija, kultura, shopping…

Oranizatori zajedno sa partnerom shopping centrom „Ušće“, kao i sponzorima manifestacije: Merz, Frikom, Dijamant, Orbit i Philips pripremaju odličnu zabavu za sve dame koje nas drugog vikenda septembra budu posetile ispred „Ušća“.

Tagovi : |

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
1
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
1
Bolje
1
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Philips pokrenuo višegodišnju kampanju za podizanje svesti o raku dojke!

Philips pokrenuo višegodišnju kampanju za podizanje svesti o raku dojke!

Oslanjajući se na svoju dugogodišnju podršku borbi protiv raka dojke, kompanija ...
Emanera vam poklanja karte za Otros Aires!

Emanera vam poklanja karte za Otros Aires!

Pre svega, želimo da Vas obavestimo da svim učesnicima nagradne igre ...
Biciklista kluba Partizan “PowerMove”, Ivan Stević je pobednik 51. biciklističke trke kroz Srbiju

Biciklista kluba Partizan “PowerMove”, Ivan Stević je pobednik 51. biciklističke trke kroz Srbiju

Završena je 51. Međunarodna biciklistička trka kroz Srbiju, a prvo mesto je ...
XWAVE
0,oo
prava cena : 0,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena ogrlica, unikat, bizuterija
Cena : 400,oo
ANKETA
  • Kozmetika
  • Knjiga
  • Keš
  • Bilo šta
  • Cveće

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 8°c
min 1°c

Bicikl

Roleri