Postovala: Ona portal
05
Nov
2011

Lilly drogerija sa apotekom konačno i u UŠĆE Shopping Centru

Pregledano: 3626 puta

Lilly drogerija sa apotekom konačno i u UŠĆE Shopping CentruSuzana Mančić i Vlada Stanojević svečano otvorili Lilly u UŠĆU


Beograd, 05. novembar, 2011 – U prijatnoj i zanimljivoj atmosferi, u našem najvećem shopping centru UŠĆE na II spratu, kompanija Lilly otvorila je novu 115. po redu Lilly drogeriju, a 100. – u apoteku, uz prisustvo predstavnika medija i vernih potrošača. 
 
 
Poznati voditelj televizije Pink, Vladimir Stanojević i bivša „loto devojka“, Suzana Mančić, pozvali su sve Lilly potrošače da zavrte „Kolo sreće“. Naime, svako ko je napravio račun u vrednosti od 500,00 dinara, imao je priliku da osvoji neke od brojnih Lilly nagrada. Nagrade su se delile i na kasama, prvom, desetom, pedesetom i svakom stotom kupcu. Lilly nije zaboravio ni najmlađe, Hipp sokovi i kasice za decu su bili na sniženju od 30 odsto, dok su Avent i Johnson bili na promociji tokom čitavog dana sa specijalnim poklonima za decu.
 
 
Takođe za sve dame Vichy, Maybelline i Palette farbe za kosu su bile u ponudi na veoma atraktivnom popustu od 30 odsto, dok je Vichy i u nedelju, 6. novembra sniyio svoje cene za 20 odsto.
 
 
Kao čest kupac u Lilly drogerijama Suzana je izjavila kako je zadovoljna što u Lilly-ju ima mogućnost da izabere najbolje iz široke ponude brendova i najnovijih proizvoda poznatih kuća.
 
 
Novi, 115. po redu Lilly objekat u Tržnom centru Ušće na II spratu, u svom sastavu ima apoteku, koja ujedno predstavlja i jubilarnu 100.-u Lilly apoteku. Drogerija je savremeno opremljena i u svojoj ponudi ima širok asortiman robe. Svaku Lilly apoteku odlikuje kvalitet i stručni kadar, a pored standardnog asortimana lekova, pomoćnih lekovitih sredstava i medicinskih preparata, možete naći i „Lilly“ kozmetiku kao i kozmetičke proizvode prepoznatljivih brendova koji se često preporučuju od strane eksperata.
 
 
„Zadovoljstvo nam je sto ćemo i na ovoj lokaciji našim sugrađanima moći  da predstavimo najreprezentativniju Lilly ponudu. Nadam se da ćemo opravdati sva očekivanja i da će i ova Lilly drogerija postati mesto porodične kupovine u jednom od najvećih tržnih centara u regionu„ – izjavila je Tamara Žujović, generalna direktorka Lilly drogerija.  

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

RiRi u bolnici!

RiRi u bolnici!

Da li samo traži pažnju javnosti ili je nešto drugo u pitanju, ...
Merlin Menson pozdravio Beograd

Merlin Menson pozdravio Beograd

IQ MUSIC festival koji pokreću Arena Beograd i Beogradska kulturna mreža uz podršku ...
Beograd u znaku Gorki list Žurke godine

Beograd u znaku Gorki list Žurke godine

U sredu, 24.12.2014. godine, klub Promenada bio je mesto preplitanja dobrih taktova, odabranog društva i ...
Kreativni WebShop
100% UNIKAT
Cena : 250,oo
ANKETA
  • Bezobzirni su
  • Premalo pokazuju emocije
  • Nema dovoljno vremena za vas
  • Neuredni su
  • Nikada niste na istim talasnim dužinama

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max -4°c
min -7°c

Bicikl

Roleri