06
Jun
2011

Neda je Prvi Srpski Top Model

Pregledano: 5888 puta

O finalu rijaliti programa Prvi Srpski Top Model.

U velikoj završnici rijalitia «Prvi Srpski Top Model», pobedila je Neda Stojanović. Pored nje, pobedi su se nadale Milica Đorđević koja je u finalu izbačena prva, i drugoplasirana Bojana Banjac. Pobednica će osvanuti na naslovnoj strani časopisa «Grazia», potpisati ugovor sa modnom agencijom «Click» i otputovati na egzotično putovanje u Izrael.

 

Devojke su se tri meseca takmičile za ovu titulu. Za to vreme, od žirija koji su činili poznata manekenka Ivana Stanković, vlasnik modne agencije «Click» Nenad Radujević i poznati modni fotograf Miša Obradović, dobijale su podjednako pohvale i kritike, koje su ih iz dana u dan činile sve profesionalnijim. Za to vreme bilo je i smeha i suza, a najviše rada i požrtvovanosti. top model neda 

  

Pri svakom izbacivanju po jedne takmičarke nedeljno, videlo se koje devojke su odlučile da dođu do samog kraja po svaku cenu, a koje se nisu snašle baš najbolje i shvatile da taj svet nije za njih. Neda je od početka bila najemotivnija, ali sa neospornim fizičkim predispozicijama za posao manekenke.

 

Pri izbacivanju Milice u samom finalu, rečeno je da je presudila njena visina. Međutim, Bojana, koja je pokazala veliku spremnost da se velikom brzinom menja u pozitivnom smislu i neodoljivog pozitivnog karaktera, nije dobila komentar kojim bi joj bilo objašnjeno šta je u njenom slučaju presudilo da ne pobedi, a taj je komentar Ivana obećala nakon proglašenja pobednice. Sasvim razumljivo, zbog prevelikog uzbuđenja svih prisutnih, čule su se samo čestitke upućene Nedi, koja je u tom, najemotivnijem trenutku u toku čitavog serijala, bila nasmejana, bez suza koje je prolivala u skoro svakoj prethodnoj emisiji.

 

Sonja Stegnjaić

Čekamo da Sonja Stegnjaić napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
2
Nasmejano
2
Ljuto
2
Tužno
2
Srećno
2
Bolje
2
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Novi Čoko Smoki je stigao - neodoljiv ukus maline!

Novi Čoko Smoki je stigao - neodoljiv ukus maline!

Ovaj slatki član Smoki porodice osvežio je strasti svih ljubitelja Smokija i omogućio ...
Jeste li se spremili za 1. maj?

Jeste li se spremili za 1. maj?

Ono što je mene mučilo nekada davno, a sada više ne jer sam naučena na sopstvenim greškama, je ...
KINA
7080,oo
prava cena : 8496,oo
Kreativni WebShop
narukvica sa dijapozitivom
Cena : 500,oo
ANKETA
  • Može ali jako retko
  • Nema šanse, potpisujem
  • Može, sve zavisi od partnera
  • Naravno da može, ako oboje to žele zašto ne bi opstala
  • Ne znam, nisam imala takva iskustva

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 28°c
min 12°c

Bicikl

Roleri