06
Jun
2011

Neda je Prvi Srpski Top Model

Pregledano: 5644 puta

O finalu rijaliti programa Prvi Srpski Top Model.

U velikoj završnici rijalitia «Prvi Srpski Top Model», pobedila je Neda Stojanović. Pored nje, pobedi su se nadale Milica Đorđević koja je u finalu izbačena prva, i drugoplasirana Bojana Banjac. Pobednica će osvanuti na naslovnoj strani časopisa «Grazia», potpisati ugovor sa modnom agencijom «Click» i otputovati na egzotično putovanje u Izrael.

 

Devojke su se tri meseca takmičile za ovu titulu. Za to vreme, od žirija koji su činili poznata manekenka Ivana Stanković, vlasnik modne agencije «Click» Nenad Radujević i poznati modni fotograf Miša Obradović, dobijale su podjednako pohvale i kritike, koje su ih iz dana u dan činile sve profesionalnijim. Za to vreme bilo je i smeha i suza, a najviše rada i požrtvovanosti. top model neda 

  

Pri svakom izbacivanju po jedne takmičarke nedeljno, videlo se koje devojke su odlučile da dođu do samog kraja po svaku cenu, a koje se nisu snašle baš najbolje i shvatile da taj svet nije za njih. Neda je od početka bila najemotivnija, ali sa neospornim fizičkim predispozicijama za posao manekenke.

 

Pri izbacivanju Milice u samom finalu, rečeno je da je presudila njena visina. Međutim, Bojana, koja je pokazala veliku spremnost da se velikom brzinom menja u pozitivnom smislu i neodoljivog pozitivnog karaktera, nije dobila komentar kojim bi joj bilo objašnjeno šta je u njenom slučaju presudilo da ne pobedi, a taj je komentar Ivana obećala nakon proglašenja pobednice. Sasvim razumljivo, zbog prevelikog uzbuđenja svih prisutnih, čule su se samo čestitke upućene Nedi, koja je u tom, najemotivnijem trenutku u toku čitavog serijala, bila nasmejana, bez suza koje je prolivala u skoro svakoj prethodnoj emisiji.

 

Sonja Stegnjaić

Čekamo da Sonja Stegnjaić napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
2
Nasmejano
2
Ljuto
2
Tužno
2
Srećno
2
Bolje
2
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Čoko Plazma za celu porodicu

Čoko Plazma za celu porodicu

Od sada mnogo više omiljene i nezamenljive Plazme prelivene nežnom Bambi mlečnom čokoladam spremne za uživanje ...
Rad i talenat su ulazna karta za uspeh

Rad i talenat su ulazna karta za uspeh

Za dve godine je ovaj mladi, vanserijski talent, postigao upseh o kome mnogi mogu samo da ...
NOKIA
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • porodičnim odnosima
  • karijeri
  • prijateljskim odnosima
  • pravljenju novca
  • zadovoljstvu samim sobom

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 26°c
min 9°c

Roleri

Bicikl