24
Jun
2011

Noćni maraton u subotu-dođi obavezno

Pregledano: 1968 puta

Drugi noćni maraton u Novom Sadu, 25.06.2011.

Novi  novosadski kej. Svež vazduh. Zdrav duh, zdravo telo i energija. Noć. Avantura. Dođi u subotu, 25. juna 2011. na drugi noćni maraton!

 


U organizaciji Atletsko rekreativnog kluba „Fruška gora“, sutra, 25.06., održaće se drugi po redu noćni maraton u Novom Sadu, najvećim delom na renoviranom keju. Ono što svakako izdvaja ovaj maraton od drugih je vreme održavanja: start je u 22h naspram JKP Vodovod, dok će mlađi učesnici trčanje započeti u 20h. Takođe, jedinstven je osećaj koji daje svežina Dunava i predeli koji se prolaze.

 


Ako želite da trčite mini maraton, preći ćete 5274m. Polumaraton iznosi četiri takva kruga, a maraton osam krugova. Takođe, ove trke se mogu istrčati i štafetno. Na polumaratonu je moguće imati od dve do četiri izmene, a na maratonu od dve do osam izmena.

 


nocni maratonNa dan trke, prijavljivanje takmičara, za sve trke, obavljaće se u periodu od 17h do 19h. Prijavni centar nalaziće se u neposrednoj blizini bine i startne kapije, lako uočljiv. Za maraton, polumaraton i svakog učesnika štafete, startnina iznosi 1000 RSD. Za mini maraton startnina iznosi 200 RSD i uplata se vrši u prijemnom centru na dan trke.

 


Trčanje.rs organizuje prevoz iz Beograda veselim autobusom, i obećavaju zabavu bolju nego na ekskurzijama. Polazak je u 16h sa parkinga iza Sava centra, a povratak oko 3, 4h posle ponoći.

 

Nakon otvaranja maratona, počinje muzički program, pa ukoliko se odlučite da budete samo posmatrač, moći ćete da, zabavljajući se, bodrite učesnike. U svakom slučaju, mnogo je razloga da budete deo ovog zanimljivog događaja!

 

Sonja Stegnjaić

Čekamo da Sonja Stegnjaić napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Poslastičarnica

Poslastičarnica "Mali princ" proslavila četvrt veka

Uz zvuke džeza, malo šampanjca i mnogo slatkih zalogaja kultna beogradska poslastičarnica "Mali ...
Klub Mr. Stefan Braun

Klub Mr. Stefan Braun

U popularnom noćnom klubu Mr. Stefan Braun, još jednom je organizovano tradicionalno humanitarno VIP ...
SAMSUNG
Kreativni WebShop
100% UNIKAT
Cena : 250,oo
ANKETA
  • Bezobzirni su
  • Premalo pokazuju emocije
  • Nema dovoljno vremena za vas
  • Neuredni su
  • Nikada niste na istim talasnim dužinama

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 0°c
min -3°c

Roleri

Bicikl