Postovala: Ona portal
22
Oct
2011

Objavljena knjiga Ivana Stankovića „Osnovi Kakodalogije“ – Nauk da sve bude OK!

Pregledano: 3057 puta

Objavljena knjiga Ivana Stankovića „Osnovi Kakodalogije“ – Nauk da sve bude OK!Beograd, 21. oktobar – U centru Beograda, u prostorijama Robne kuće Beograd, uz svečanu atmosferu, predstavljena knjiga jednog od pionira oglašavanja u regionu – Ivana Stankovića. Druženju u prostorijama Robne kuće Beograd prisustvovao je veliki broj poznatih ličnosti i prijatelja autora. Svi prisutni su takođe mogli da uživaju u izložbi ilustracija našeg najnagrađivanijeg grafičkog dizajnera Slavimira Stojanovića, kreativnog direktora agencije Communis.
 
 
Poučna, duhovita, gorko iskrena i na momente potresna knjiga Ivana Stankovića koristi kao okvir priču o fenomenu uspona i pada prve multinacionalne advertajzing kompanije Saatchi and Saatchi na prostorima bivše SFRJ. Karakteriše je autentičan književni prostor i anegdote u kojima su se našle neke od poznatih ličnosti našeg vremena zajedno sa autorom. Svojom neposrednošću, ali i stručnošću, Ivan Stanković daje snagu čitaocu da se pokrene ka željenom cilju, da ne poleti zbog uspeha, da ne padne zbog neuspeha. Ova knjiga se tako, kao zaista autentično svedočanstvo o zakonima, kvalitetu i stilu advertajzinga iz ugla jednog od začetnika ovog posla na Balkanu, pretvara u mudri poučnik životnih istina.
 
 
„Shvatio sam da je krajnje vreme da se i ja latim pera i napišem nešto i pred vama je ova knjiga čudnog naslova – Kakodalogija. A sam naslov je nastao kao moja muka da objasnim kakva je to knjiga. Krenuo sam od onoga šta nije. To nije autobiografija, iako pričam o nekim svojim iskustvima. To nije stručna knjiga, iako je kontekst svet reklame i marketinga. To nije knjiga o životnim mudrostima, iako sam se trudio da nešto od toga kažem, to nije... I onda sam shvatio da je ovo priča o onome što su mnogi od nas, na sopstvenoj koži osetili, a to je KAKO DA se izvuku iz neprijatne situacije, KAKO DA urade nešto u životu iako je sve bilo protiv toga, KAKO DA budu na dva mesta u istom trenutku, KAKO DA prežive sopstveni život i ovo oko nas. Mnogo toga nismo mogli nigde da naučimo, ali smo preživljavajući i živeći otkrivali toplu vodu i neke svoje načine.  I to je neka vrsta nauke i zato je to KAKODALOGIJA, izjavio je autor, Ivan Stanković.

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
1
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Otvoreno novo mesto za lepotu - Nivea prodavnica

Otvoreno novo mesto za lepotu - Nivea prodavnica

Interaktivni centar koji nudi više od prodavnice i predstavlja mesto susreta i razgovora između ...
Odri Hepbern najveća ikona lepote u proteklih 50 godina!

Odri Hepbern najveća ikona lepote u proteklih 50 godina!

Titulu najlepših žena na svetu plavušama "preotele" su brinete, kako je pokazalo ...
SAMSUNG
723,oo
prava cena : 867.6,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • porodičnim odnosima
  • karijeri
  • prijateljskim odnosima
  • pravljenju novca
  • zadovoljstvu samim sobom

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 7°c
min 6°c

Roleri

Bicikl