Postovala: Ona portal
22
Oct
2011

Objavljena knjiga Ivana Stankovića „Osnovi Kakodalogije“ – Nauk da sve bude OK!

Pregledano: 3158 puta

Objavljena knjiga Ivana Stankovića „Osnovi Kakodalogije“ – Nauk da sve bude OK!Beograd, 21. oktobar – U centru Beograda, u prostorijama Robne kuće Beograd, uz svečanu atmosferu, predstavljena knjiga jednog od pionira oglašavanja u regionu – Ivana Stankovića. Druženju u prostorijama Robne kuće Beograd prisustvovao je veliki broj poznatih ličnosti i prijatelja autora. Svi prisutni su takođe mogli da uživaju u izložbi ilustracija našeg najnagrađivanijeg grafičkog dizajnera Slavimira Stojanovića, kreativnog direktora agencije Communis.
 
 
Poučna, duhovita, gorko iskrena i na momente potresna knjiga Ivana Stankovića koristi kao okvir priču o fenomenu uspona i pada prve multinacionalne advertajzing kompanije Saatchi and Saatchi na prostorima bivše SFRJ. Karakteriše je autentičan književni prostor i anegdote u kojima su se našle neke od poznatih ličnosti našeg vremena zajedno sa autorom. Svojom neposrednošću, ali i stručnošću, Ivan Stanković daje snagu čitaocu da se pokrene ka željenom cilju, da ne poleti zbog uspeha, da ne padne zbog neuspeha. Ova knjiga se tako, kao zaista autentično svedočanstvo o zakonima, kvalitetu i stilu advertajzinga iz ugla jednog od začetnika ovog posla na Balkanu, pretvara u mudri poučnik životnih istina.
 
 
„Shvatio sam da je krajnje vreme da se i ja latim pera i napišem nešto i pred vama je ova knjiga čudnog naslova – Kakodalogija. A sam naslov je nastao kao moja muka da objasnim kakva je to knjiga. Krenuo sam od onoga šta nije. To nije autobiografija, iako pričam o nekim svojim iskustvima. To nije stručna knjiga, iako je kontekst svet reklame i marketinga. To nije knjiga o životnim mudrostima, iako sam se trudio da nešto od toga kažem, to nije... I onda sam shvatio da je ovo priča o onome što su mnogi od nas, na sopstvenoj koži osetili, a to je KAKO DA se izvuku iz neprijatne situacije, KAKO DA urade nešto u životu iako je sve bilo protiv toga, KAKO DA budu na dva mesta u istom trenutku, KAKO DA prežive sopstveni život i ovo oko nas. Mnogo toga nismo mogli nigde da naučimo, ali smo preživljavajući i živeći otkrivali toplu vodu i neke svoje načine.  I to je neka vrsta nauke i zato je to KAKODALOGIJA, izjavio je autor, Ivan Stanković.

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
1
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Zelena kafa- detoksikacija ili toksikacija organizma?

Zelena kafa- detoksikacija ili toksikacija organizma?

Zelena kafa se prodaje pod parolom da detoksira organizam. Lepo dizajnirano pakovanje, ...
Vodimo vas na ŽENSKI SAJAM

Vodimo vas na ŽENSKI SAJAM

Pod sloganom ‘’Najbolje za nju’’ ovog vikenda ...
SANDISK
0,oo
prava cena : 0,oo
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • samo jednom
  • volim svakog sa kim sam u vezi
  • najviše dva-tri puta
  • mislim da nikoga do sada nisam stvarno volela
  • bar 5 puta

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 7°c
min 1°c

Bicikl

Roleri