Postovala: Ona portal
07
Dec
2012

Otvoren Falkensteiner Hotel Belgrade****s na Novom Beograd

Pregledano: 4373 puta

U poslovnom centru prestonice otvoren je ekskluzivan hotel koji nudi komfor, luksuz i jedinstven ugođaj!

Renomirani hotelski lanac Falkensteiner Michaeler Tourism Group otvorio je danas svoj prvi hotel u srpskoj prestonici. Falkensteiner Hotel Belgrade****s, koji pripada kategoriji gradskih hotela, namenjen je poslovnim ljudima i kongresnom turizmu, ali će takođe pružati sve usluge koje zahtevaju internacionalni turisti. 

   Falkensteiner Hotel

Prema rečima direktora hotela Aleksandra Vasilijevića, objekat je projektovao Boris Podreka, jedan od najznačajnijih evropskih arhitekata današnjice.

"Futuristička arhitektura, moderan dizajn i prostrane sobe izdvajaju hotel od drugih objekata u centru poslovnih događanja. Hotel je smešten na samo 4km od centra srpske prestonice, a neobičan eksterijer i brojne pogodnosti za sve goste, bilo da su na poslovnom putu ili odmoru svakako izdvaja ponudu hotela od drugih u gradu", dodao je Vasilijević. 

   Falkensteiner Hotel

Boris Podreka, inače poreklom iz Beograda ističe da je to njegov prvi projekat u gradu u kome je rođen.
"Želja mi je bila da Beogradu donesem kvalitetnu arhitekturu srednje Evrope i tako je nastao ovaj hotel, koji za mene predstavlja nešto dublje, ne samo arhitekturu. Falkensteiner Hotel Belgrade spoj je dva načela – lirskog i epskog, dva elementa – Feminine i Masculine.", objasnio je Podreka.

Falkensteiner Hotel Belgrade****s raspolaže sa 170 smeštajnih jedinica, od čega 26 luksuznih Royal soba. Objekat poseduje šest kompletno opremljenih konferencijskih sala površine 400m², kao i luksuznu salu za venčanja površine 300m². Za sve ljubitelje cigara na raspolaganju je poseban salon, a gostima će biti dostupan i biznis lounge za poslovne ljude sa terasom na 9. spratu. Za sve goste obezbeđena je i podzemna garaža sa 54 parking mesta, kao i besplatan internet.

   Falkensteiner Hotel

Kada je reč o dodatnim sadržajima, hotel poseduje i City Spa centar, finsku saunu, parno kupatilo, sobu za opuštanje, kao i dve sobe za masažu. Svim gostima biće dostupna i fitnes zona opremljena najmodernijim spravama za vežbanje. Sa devetog sprata hotela gosti će moći da u isto vreme vežbaju i uživaju u pogledu na ceo grad.
Jedna od posebnih ponuda je i "Najbolji doručak u gradu". Svim gostima, kao i posetiocima hotela biće omogućen obilan, zdrav i najukusniji doručak u Beogradu.

   Falkensteiner Hotel

Filozofija svih Falkensteiner hotela je da dolaskom u hotel svaki gost dolazi u svoj dom. Koncept WELCOME HOME gostima pruža osećaj kao da su kod kuće i to je još jedna jedinstvena ponuda hotela na Novom Beogradu.

U okviru promotivnog perioda, koji će trajati do kraja januara 2013. godine, cena noćenja u hotelu biće 130 evra. Osim Falkensteiner Hotel Belgrade****s austrijska grupacija na srpsko tržište ušla je preuzevši menadžment nad hotelom Stara Planina u septembru ove godine.

   Falkensteiner Hotel

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
2
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Festival kreativne industrije

Festival kreativne industrije

Ovogodišnji For Festival (Festival kreativne ...
Počeo 35. Međunarodni sajam turizma

Počeo 35. Međunarodni sajam turizma

Međunarodni sajam turizma pod sloganom "Putovanja u srcu" otvoren je danas u Hali 1 ...
Najbrže rastuća aviokompanija iz Dohe pridružila se vodećoj svetskoj avio alijansi

Najbrže rastuća aviokompanija iz Dohe pridružila se vodećoj svetskoj avio alijansi

Kompanija Qatar Airways pristupila je 30. oktobra u ponoć ...
HP
Kreativni WebShop
Ručno radjena ogrlica, unikat, bizuterija
Cena : 400,oo
ANKETA
  • Da
  • Ne
  • Zavisi od situacije
  • Ni u ludilu!
  • Možda bih i prešao/la preko toga...

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 29°c
min 9°c

Roleri

Bicikl