Postovala: Ona portal
27
Sep
2012

Philips pokrenuo višegodišnju kampanju za podizanje svesti o raku dojke!

Pregledano: 1560 puta

Izrazita posvećenost zdravlju i dobrobiti ljudi vodi do dugoročnog plana podrške.

Oslanjajući se na svoju dugogodišnju podršku borbi protiv raka dojke, kompanija "Royal Philips Electronics" najavila je pokretanje višegodišnje globalne kampanje za podršku ovom cilju širom svih sektora svog poslovanja. Ova kampanja ima za cilj da podigne svest, pruži podršku istraživanju i inspiriše i obrazuje žene kroz niz aktivnosti unutar i van organizacije, kao što su omogućavanje postavljanja pitanja ekspertima i inspirativno osvetljenje.

Nastavlja da osvetljava svet

Kompanija "Philips Lighting" već godinama pruža podršku ovom cilju koristeći snagu i raznovrsnost LED osvetljenja u boji, kako bi osvetlila znamenita zdanja širom sveta, pritom ističući važnost ranog otkrivanja raka dojke.

   

Ove godine, tokom čitavog meseca oktobra, Philips će ponovo upotrebiti svoje ekspertize kako bi osvetlio znamenita zdanja širom sveta, a takođe će omogućiti i svojim zaposlenima da javno podrže kampanju ličnim inspirativnim porukama koje će 18. oktobra biti prikazane na zgradi sedišta kompanije Philips u Amsterdamu.

   

Lične poruke podrške

Karen Tobajasen, Direktor HR odeljenja u "Philips Lighting" kaže: "U okviru Philips Lighting mi imamo fantastične ekspertize koje mogu da pomognu u borbi protiv raka dojke putem podizanja svesti o važnosti ranog otkrivanja ove bolesti. Drago nam je što možemo da nastavimo sa globalnim osvetljavanjem koje  smo započeli još pre nekoliko godina, kao i da proširimo ove aktivnosti aktivnim učešćem naših preko 120.000 zaposlenih."

Kerolajn Klark, direktor "Philips Consumer Lifestyle Personal Care" dodaje: "Philips je kompanija posvećena zdravlju i dobrobiti ljudi, koja razvija značajne inicijative koje se zasnivaju na potrebama potrošača širom sveta, od kojih su mnogi žene. Naša podrška borbi protiv raka dojke je potpuno u skladu sa našim poslovanjem i drago nam je što od ove godine možemo da proširimo tu podršku i dopremo do naših zaposlenih, naših potrošača i klijenata sa važnom porukom o ranom otkrivanju ove bolesti."

Kompanija će takođe iskoristiti i svoje ekspertize u okviru "Philips Healthcare", koja razvija tehnologiju koja omogućava otkrivanje i lečenje raka dojke, kako bi pomogla podizanju svesti i omogućila obrazovanje o raku dojke. 

Pružanje pomoći i izvan tehnologije

Direktor "Philips Healthcare" Debora DiSanzo je rekla: "Zadovoljstvo nam je što možemo da ponudimo ovaj program podizanja svesti, koji se oslanja na Philips-ov rad javnog zagovaranja i podrške ovoj borbi, kao što je inovativni program   nacionalne digitalne mamografije u saradnji sa holandskim Ministarstvom zdravlja i sporta, u okviru koga pružamo prednosti mamografije hiljadama žena i stvaramo bazu  mamograma koja će nam pomoći u daljoj inovaciji i spasavanju ljudskih života u budućnosti."

Inside-out pristup

Prva faza Philips-ove višegodišnje kampanje se fokusira na aktivni angažman zaposlenih ove kompanije širom sveta. Kompanija će inspirisati svoje zaposlene i omogućiti im da doniraju novac čuvenim institutima za istraživanje raka dojke u Evropi, Severnoj i Južnoj Americi, Aziji i Africi, a potom utrostručiti ukupnu donaciju.

Osim toga, Philips će omogućiti testiranje (mamografiju) za svoje zaposlene gde god je to moguće i organizovati sastanke na kojima će svi zainteresovani unutar firme moći da postavljaju pitanja medicinskim stručnjacima o samoj bolesti i njenom otkrivanju i lečenju.

Kerol Vajnajna, Direktor HR odeljenja kaže: "Kao kompanija, mi veoma ozbiljno shvatamo dobrobit naših zaposlenih, tako da mi je zadovoljstvo da budem jedan od sponzora u ovoj novoj fazi Philips-ove kampanje podizanja svesti o raku dojke, čiji je cilj da inspiriše i podrži naše zaposlene. Kako kampanja vremenom bude rasla, Philips će nastaviti da sluša svoje zaposlene, kao i svoje potrošače širom sveta kako bi se postarao da oni budu kontinuirano i efektivno uključeni u ovu veoma važnu temu."

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
2
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
1
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Proglašena je najlepša osoba za 2014. godinu od strane “People” magazina

Proglašena je najlepša osoba za 2014. godinu od strane “People” magazina

Magazin “People“ proglasio je najlepšu osobu za 2014.godinu! Ovu ...
Slovenija predstavila bogatu ponudu na Sajmu turizma

Slovenija predstavila bogatu ponudu na Sajmu turizma

Legendarni slovenački košarkaš Ivo Daneu prisetio se davne 1961. godine kada je tadašnja ...
II „Lady fair“- manifestacija samo za dame

II „Lady fair“- manifestacija samo za dame

Za deset dana, ispred shopping centra „Ušće“ počinje II „Lady ...
HP
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • Ne i neću nikada
  • Ne, ali bih volela
  • Da, ali samo jednom
  • Nemam koga da varam
  • Da, redovno

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 15°c

Bicikl

Roleri