Postovala: Nataša Ilić
22
Apr
2013

Pivo za hranu i dušu - Lav crveno!

Pregledano: 2550 puta

Lav pivo je obradovalo ljubitelje ovog čarobnog napitka još jednom inovacijom u svom asortimanu, predstavivši Lav crveno u restoranu Ima dana u Skadarliji

Da pivo odlično ide uz hranu, pogotovu roštilj to svi znamo. Došlo je napokon lepše vreme i uživanje u prirodi i roštilju biće češće, samim tim i potreba za pivom. lav crveno

Lav crveno spada u kategoriju crvenih piva, i savršeno se uklapa uz hranu, upotpunjujući  užitak jela. Kao što i priliči svakoj dobroj gozbi, goste su u prijatnoj atmosferi restorana "Ima dana" u Skadarliji zabavljali domaćini večeri Dragan Mićanović, glumac i Gorica Nešović, radio voditelj.

- Lav crveno je savršen izbor za svakog gurmana, to je pivo napravljeno za hranu i dušu. Napravljeno je u saradnji sa našim najboljim klijentima – više od hiljadu iskusnih ugostitelja. Iskreno se nadamo da će Lav crveno vrlo brzo postati neizostavni deo svakog obroka i svih vrsta proslava - izjavio je Andre Žak, marketing direktor kompanije "Karlsberg Srbija".

Lav crveno je pivo crvenkaste boje, jedinstvenog ukusa i arome, napravljeno od posebnog tipa slada i najfinijih sorti hmelja, sa sadržajem alkohola od 5,2 odsto.

gorica nesovic, andre zak i dragan micanovicOvo je prvo pivo na našem tržištu koje istovremeno pruža komplementarno i kontrastno iskustvo pri konzumiranju uz hranu. Lav crveno, koje se u prodaji nalazi od početka aprila.

Osnovna karakteristika koja izdvaja crveno pivo od ostalih vrsta piva jesu boja i sastojci. Crvenkastu boju piva određuje boja slada, dok je ukus ovog piva blago slatkast, sa  specifičnom aromom.

Oni koji vole da probaju nešto novo, a ipak žele da ostanu verni svom omiljenom pivu, imaju prilike da uživaju u novoj varijanti "Lava".

Nataša Ilić

Ženama je potreban samo mali znak, nagoveštaj, jedan mig, nevidljivi detalj, sitan povod, a zatim sve same rade: vole, pate, nadaju se, maštaju i plaču.
Prate: 5
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
2
Nasmejano
1
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
2
Bolje
2
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Vođeni trening u Sky Wellnessu!

Vođeni trening u Sky Wellnessu!

Sky Wellness nas je iznenadio ...
Otvoren Falkensteiner Hotel Belgrade****s na Novom Beograd

Otvoren Falkensteiner Hotel Belgrade****s na Novom Beograd

Renomirani hotelski lanac Falkensteiner Michaeler Tourism Group otvorio je danas svoj prvi hotel u ...
Hristos vaskrse!

Hristos vaskrse!

Posto je prošla Subota, koju je Isus prelezao u grobu, u Josifovom vrtu, sutradan, u Nedelju vrlo rano, osetio se ...
KINA
7080,oo
prava cena : 8496,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • Bezobzirni su
  • Premalo pokazuju emocije
  • Nema dovoljno vremena za vas
  • Neuredni su
  • Nikada niste na istim talasnim dužinama

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 29°c
min 12°c

Roleri

Bicikl