Postovala: Nataša Ilić
22
Apr
2013

Pivo za hranu i dušu - Lav crveno!

Pregledano: 2353 puta

Lav pivo je obradovalo ljubitelje ovog čarobnog napitka još jednom inovacijom u svom asortimanu, predstavivši Lav crveno u restoranu Ima dana u Skadarliji

Da pivo odlično ide uz hranu, pogotovu roštilj to svi znamo. Došlo je napokon lepše vreme i uživanje u prirodi i roštilju biće češće, samim tim i potreba za pivom. lav crveno

Lav crveno spada u kategoriju crvenih piva, i savršeno se uklapa uz hranu, upotpunjujući  užitak jela. Kao što i priliči svakoj dobroj gozbi, goste su u prijatnoj atmosferi restorana "Ima dana" u Skadarliji zabavljali domaćini večeri Dragan Mićanović, glumac i Gorica Nešović, radio voditelj.

- Lav crveno je savršen izbor za svakog gurmana, to je pivo napravljeno za hranu i dušu. Napravljeno je u saradnji sa našim najboljim klijentima – više od hiljadu iskusnih ugostitelja. Iskreno se nadamo da će Lav crveno vrlo brzo postati neizostavni deo svakog obroka i svih vrsta proslava - izjavio je Andre Žak, marketing direktor kompanije "Karlsberg Srbija".

Lav crveno je pivo crvenkaste boje, jedinstvenog ukusa i arome, napravljeno od posebnog tipa slada i najfinijih sorti hmelja, sa sadržajem alkohola od 5,2 odsto.

gorica nesovic, andre zak i dragan micanovicOvo je prvo pivo na našem tržištu koje istovremeno pruža komplementarno i kontrastno iskustvo pri konzumiranju uz hranu. Lav crveno, koje se u prodaji nalazi od početka aprila.

Osnovna karakteristika koja izdvaja crveno pivo od ostalih vrsta piva jesu boja i sastojci. Crvenkastu boju piva određuje boja slada, dok je ukus ovog piva blago slatkast, sa  specifičnom aromom.

Oni koji vole da probaju nešto novo, a ipak žele da ostanu verni svom omiljenom pivu, imaju prilike da uživaju u novoj varijanti "Lava".

Nataša Ilić

Ženama je potreban samo mali znak, nagoveštaj, jedan mig, nevidljivi detalj, sitan povod, a zatim sve same rade: vole, pate, nadaju se, maštaju i plaču.
Prate: 5
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
2
Nasmejano
1
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
2
Bolje
2
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Treća Beogradska regata

Treća Beogradska regata

Leto je pravo vreme za izazove i dobar provod na otvorenom. Ako volite rafting i ...
Obeležen jubilej Prospana u Srbiji i Crnoj Gori

Obeležen jubilej Prospana u Srbiji i Crnoj Gori

Farmaceutska kompanija Salveo, zastupnik Prospana - biljnog leka protiv kašlja, ...
SANDISK
0,oo
prava cena : 0,oo
Kreativni WebShop
narukvica sa dijapozitivom
Cena : 500,oo
ANKETA
  • Može ali jako retko
  • Nema šanse, potpisujem
  • Može, sve zavisi od partnera
  • Naravno da može, ako oboje to žele zašto ne bi opstala
  • Ne znam, nisam imala takva iskustva

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 15°c
min 4°c

Roleri

Bicikl