Postovala: Ona portal
06
Jul
2011

Pobednica SILAN nagradne igre putuje na Bali

Pregledano: 2714 puta

Pobednica Silan nagradne igre putuje na Bali 

U nedavno završenoj nagradnoj igri na portalu www.silandestinacije.rs pobedila je Slavica Švabić. Učesnici nagradne igre postavljanjem svojih fotografija takmičili su se za glasove posetilaca portala, a za pobedničku fotografiju glasalo je preko 2.500 ljudi.
 
 
 Pobednicu Slavicu Švabić uskoro očekuje nagradno putovanje na jednu od najpopularnijih svetskih turističkih destinacija – Bali. 
 
 
Za vreme tromesečne nagradne igre, portal www.silandestinacije.rs posetilo je gotovo 40.000 ljubitelja Silana. Ostali učesnici koji su se po broju glasova plasirali među prvih deset dobiće bogate poklon pakete sa Henkel proizvodima.
 
 


Silan Aromatherapy sa Perfume Pearls formulom obezbeđuje da faktor dobrog raspoloženja traje duže. Jedinstvene mikrokapsule dugotrajno vezuju miris Silana za veš tokom procesa pranja.
 
 
Od novembra, asortiman Silan Aromatherapy dostupan je sa sledećim egzotičnim mirisima: Tahiti Relax, Bali Sensation i Hawaii Secrets.

 
 
Henkel, sa vodećim brendovima i tehnologijama, posluje širom sveta u tri oblasti: detergenti i kućna hemija, kozmetika, kao i građevinski, industrijski i lepkovi široke potrošnje. Kompanija Henkel osnovana je 1876. godine, a danas je lider na potrošačkom i industrijskom tržištu, sa poznatim brendovima kao što su Persil, Schwarzkopf i Loctite. Henkel zapošljava oko 48.000 ljudi, a u fiskalnoj 2010. godini ostvario je prodaju od 15,092 milijardi evra i operativni profit od 1,862 milijardi evra. Henkelove preferencijalne akcije uvršćene su u nemački berzanski DAX indeks, dok se kompanija nalazi na Fortune listi 500 vodećih svetskih kompanija.

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Nova Diva u gradu

Nova Diva u gradu

Smeštena u reprezentativni ...
Ona je opsesija godine!

Ona je opsesija godine!

Poznata pevačica Rijana ponela je laskavu titulu 'Opsesija godine'. Ovo zanimljivo ...
LADY FAIR - Najbolje za nju

LADY FAIR - Najbolje za nju

Manje od mesec dana ostalo je do početka velike manifestacije namenjene damama – II „Lady fair“ ...
Kreativni WebShop
narukvica sa dijapozitivom
Cena : 500,oo
ANKETA
  • porodičnim odnosima
  • karijeri
  • prijateljskim odnosima
  • pravljenju novca
  • zadovoljstvu samim sobom

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 9°c
min 4°c

Bicikl

Roleri