Postovala: Ona portal
29
Sep
2012

Proglašen pobednik konkursa Banke Intesa "Live Inspire"

Pregledano: 1769 puta

Milan Lisica odlazi na Inspired Tour u kojoj će obići severnu Italiju

Intesa Sanpaolo, matična grupacija Banca Intesa, proglasila je 11 pobednika takmičenja "Live Inspire" koje je organizovala zajedno sa svojom lokalnom članicom u Srbiji u cilju podrške uvođenju nove debitne kartice Inspire. Pobednik takmičenja u Srbiji je Milan Lisica, čija se fotografija pod nazivom "Nature at its Best" izdvojila među hiljadama drugih koje su postavili takmičari u Srbiji.

U svakoj od zemalja učesnica, stručni žiri je tokom prethodnih nedelja odabrao po jednu pobedničku fotografiju od pet onih koje su imale najveći broj glasova. Inspirišuće fotografije pobednika izložene su u galeriji na zvaničnom sajtu inicijative www.liveinspire.com.  

Pobednici će uživati u "Inspired Tour 2012", ekskluzivnom šestodnevnom putovanju za dve osobe u severnu Italiju, zemlju iz koje potiče grupa Intesa Sanpaolo, na kome će  imati jedinstvenu priliku da otkriju jednu od najlepših zemalja na svetu i osete gostoprimstvo lokalnog naroda. Pored toga, pobednici će postati ambasadori "Live Inspire" poruke postavljanjem najuzbudljivijih i najupečatljivijih fotografija zabeleženih tokom obilaska Italije na zid "Live Inspire" Fejsbuk fan stranice (www.facebook.com/live.inspire).

Ovo takmičenje, pokrenuto početkom maja i završeno 31. jula, imalo je  za cilj da uključi onlajn korisnike u izazov kreiranja najdužeg banera ikada u skladu sa sloanom „What inspires you today? Go beyond your borders“ (Šta te danas inspiriše? Prevaziđi svoje granice“), koji promoviše inspiraciju kao otkucaj srca našeg svakodnevnog života bez prepreka.

Posle 90 dana inspiracije u 11 zemalja, a to su pored Srbije, i Albanija, Bosna i Hercegovina, Egipat, Hrvatska, Mađarska, Rumunija, Rusija, Slovačka, Slovenija i Ukrajina, takmičari su kreirali baner čija je dužina dosegla 63.008 centimetara sa gotovo 7,000 fotografija postavljenih na "Live Inspire" platformu.

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Philips pokrenuo višegodišnju kampanju za podizanje svesti o raku dojke!

Philips pokrenuo višegodišnju kampanju za podizanje svesti o raku dojke!

Oslanjajući se na svoju dugogodišnju podršku borbi protiv raka dojke, kompanija ...
Festival kreativne industrije

Festival kreativne industrije

Ovogodišnji For Festival (Festival kreativne ...
Vodimo vas na ŽENSKI SAJAM

Vodimo vas na ŽENSKI SAJAM

Pod sloganom ‘’Najbolje za nju’’ ovog vikenda ...
XWAVE
0,oo
prava cena : 0,oo
Kreativni WebShop
narukvica sa dijapozitivom
Cena : 500,oo
ANKETA
  • Svaki dan sam u teretani
  • Sezona u solarijumu je otvorena
  • Nisam,ugojila sam se 10 kila
  • Da,za borbu sa alergijama
  • Spremna za sta ?

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 29°c
min 18°c

Roleri

Bicikl