Postovala: Ona portal
28
Sep
2012

Proglašen pobednik konkursa "Live Ispire" Banke Intesa

Pobednik je Milan Lisica i njegova fotografija "Nature at its Best"

Intesa Sanpaolo, matična grupacija Banca Intesa proglasila je 11 pobednika takmičenja „Live Inspire“ koje je organizovala zajedno sa svojom lokalnom članicom u Srbiji u cilju podrške uvođenju nove debitne kartice INSPIRE. Pobednik takmičenja u Srbiji je Milan Lisica, čija se fotografija pod nazivom „Nature at its Best“ izdvojila među hiljadama drugih koje su postavili takmičari u Srbiji. 

U svakoj od zemalja učesnica, stručni žiri je tokom prethodnih nedelja odabrao po jednu pobedničku fotografiju od pet onih koje su imale najveći broj glasova. Inspirišuće fotografije pobednika izložene su u galeriji na zvaničnom sajtu www.liveinspire.com.  

Pobednici će uživati u „Inspired Tour 2012“, ekskluzivnom šestodnevnom putovanju za dve osobe u severnu Italiju, zemlju iz koje potiče grupa Intesa Sanpaolo, na kome će  imati jedinstvenu priliku da otkriju jednu od najlepših zemalja na svetu i osete gostoprimstvo lokalnog naroda. Pored toga, pobednici će postati ambasadori „Live inspire“ poruke postavljanjem najuzbudljivijih i najupečatljivijih fotografija zabeleženih tokom obilaska Italije na zid „Live Inspire“ Fejsbuk fan stranice (www.facebook.com/live.inspire).

 Ovo takmičenje, pokrenuto početkom maja i završeno 31. jula, imalo je  za cilj da uključi online korisnike u izazov kreiranja najdužeg banera ikada u skladu sa sloganom „What inspires you today? Go beyond your borders“ („Šta te danas inspiriše? Prevaziđi svoje granice“), koji promoviše inspiraciju kao otkucaj srca našeg svakodnevnog života bez prepreka.

Posle 90 dana inspiracije u 11 zemalja (pored Srbije, tu su i Albanija, Bosna i Hercegovina, Egipat, Hrvatska, Mađarska, Rumunija, Rusija, Slovačka, Slovenija i Ukrajina), takmičari su kreirali baner čija je dužina dosegla 63.008 centimetara sa gotovo 7,000 fotografija postavljenih na „Live Inspire“ platformu.

 Veliko interesovanje vladalo je i za mobilnu verziju „Live Inspire“ platforme. Besplatnim preuzimanjem „Live Inspire“ aplikacije dostupne za Apple i Android uređaje više od 1.800 korisnika učestvovalo je u takmičenju putem svojih pametnih telefona, ovekovečivši trenutak svoje inspiracije i postavljajući ga na „Live Inspire“ baner.

Tagovi : |

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Srk dobre kafe sa Aleksandrom Jeftanović i Ognjenom Amidžićem

Srk dobre kafe sa Aleksandrom Jeftanović i Ognjenom Amidžićem

Plato u Obrenovićevoj ulici, danas je obogaćen mirisima vrhunske domaće kafe, skuvane u tradicionalnom ambijentu koji ...
MET bal za poznate prinčeve i princeze

MET bal za poznate prinčeve i princeze

Met ball (MET Costume Institute Gala) održan je u ...
Odri Hepbern najveća ikona lepote u proteklih 50 godina!

Odri Hepbern najveća ikona lepote u proteklih 50 godina!

Titulu najlepših žena na svetu plavušama "preotele" su brinete, kako je pokazalo ...
CANON
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • Jednom nedeljno
  • Svakih par dana
  • Jednom mesečno
  • Samo za posebne prilike
  • Ne posećujem

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 26°c
min 15°c

Bicikl

Roleri