Postovala: Ona portal
08
Oct
2012

Proglašen pobednik "Ušće FashionBloger" takmičenja u stajlingu

Pregledano: 4414 puta

Jovana Petrović oduševila je žiri svojim stilom i ponela titulu najboljeg modnog blogera u Srbji!

Nakon mesec meseca takmičenja, 150 "street style" kreacija, 13 polufinalista i dva polufinala, Jovana Petrović je pobednik prvog "UŠĆE FashionBloger" takmičenja u stajlingu!

   

Jovana je u nedelju u šoping centru UŠĆE najkreativnije odgovorila na modne zadatke "masching orders" i "retro future - 70th style for 2012" i time postala nova blogerska modna ikona Srbije. Njen blog "Everything is about detail" će biti pozicioniran među blogove najpoznatijih modnih blogera Srbije na portalu fashionbloger.rs. Obzirom da modni blogin ne može da se zamisli bez dobrog stajlinga i dobre fotografije pobednica je ovom prilikom osvojila vredne Green Line i Clinique kozmetičke nagrade, "fashion" Canon foto aparat za još bolje slike na svom blogu, i kao glavnu nagradu 1000 evra i kartu za Fashion Week London ili Milano u 2013. godini. 

Modni žiri koga su činili stilista Ašok Murti, Snežana Dakić, urednik i autor emisije "Život u trendu", dizajner Ana Vasiljević, umetnički fotograf iz Slovenije Alenka Slavinec, Istok Pavlović poznati bloger, Tijana Ivanović iz Deichmanna, Katarina Mitrović iz Canona i Ana Majkić predstavnik Green Line kozmetike, imali su težak zadatak.

   

"Maching orders" iliti "mustrica od glave do pete" je bila tema u kojoj su takmičari morali osmislisti ceo stajling od printova uz inspiraciju maksimalno dva brenda, dok je tema "retro future" imala za cilj da takmičari predstave stil 50th, 60th i 70th  u kolekciji jesen/zima 2012. godine. Drugoplasirani u ovom takmičenju je Aleksandar Ranković iz Pančeva, a treće plasirana Svetlana Žmukić iz Novog Sada.

U finalu "Ušće FashionBloger" takmičenja u stajlingu publika je imala priliku da stane ispred Canon objektiva profesionalnog fotografa Srđana Kalinića, isproba nove kreme Green Line kolekcije za negu lica, dobije novi "make up" u Clinique šminkernici i željeni “hair style” u Artego hair studiju. Publika je uživala i u Somersby ukusima jabuke i kruške, plesnom nastupu gupe Fly crew i Yugoslavian Bboy, revijama Deichmann obuće i kolekciji Ant t-shirts by Marina Radumilo i modnoj reviji Marije Ilić.    

   

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
1
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
1
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Počela je Angry Birds avantura

Počela je Angry Birds avantura

Zahvaljujući kompaniji Samsung Electronics, ljubitelji jedne od najpopularnijih igrica na svetu biće u ...
Specijalno izdanje Grazia Shopping Night-a

Specijalno izdanje Grazia Shopping Night-a

Popusti na svakom koraku, fantastične nagrade i sjajna zabava obeležili su ...
Jeste li se spremili za 1. maj?

Jeste li se spremili za 1. maj?

Ono što je mene mučilo nekada davno, a sada više ne jer sam naučena na sopstvenim greškama, je ...
SAMSUNG
2101,oo
prava cena : 2521.2,oo
Kreativni WebShop
plava
Cena : 1500,oo
ANKETA
  • sestri
  • mami
  • partneru
  • drugarici
  • nikome

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 9°c
min 3°c

Roleri

Bicikl