Postovala: Ona portal
07
Dec
2012

Somboled lansirao internet stranicu posvećenu kiselom mleku

Pregledano: 4526 puta

Prirodno osveženje na web stranici www.kiselomleko.rs

Kompanija Somboled, koja posluje u okviru francuske grupe Lactalis i robna marka Dukat lansirali su prvu internet stranicu u Srbiji posvećenu jednom od najblagotvornijih mlečnih proizvoda, kiselom mleku. Od sada, svi koji brinu o svom zdravlju moći će na internet sajtu kiselomleko.rs da nađu brojne zanimljive sadržaje o jednom od najzdravijih mlečnih proizvoda, zdravom načinu života, receptima i putopisima iz prirode.

"Prilikom kreiranja sajta, želja nam je bila da potrošačima približimo taj ukusni i nutritivno bogat proizvod, da ih podstaknemo na promene u ishrani i načinu života, kao i da im pružimo inspiraciju za prirodno osveženje, bilo da se radi o odlasku na planinu ili pripremanju svežih i zdravih obroka. Stoga je Dukat odlučio da kiselom mleku posveti posebnu pažnju, a u želji da prati trendove, izabrao je da to učini upravo kreiranjem web stranice", izjavio je Jovan Bugarčić, brend menadžer robne marke Dukat.

   dukat kiselo mleko

Internet stranica, Kiselomleko.rs, svojim posetiocima nudi zanimljive i korisne sadržaje iz oblasti zdravog načina života. Pored saveta nutricioniste, saveta za mentalnu higijenu i bavljenje sportom, posetioci sajta moći će da pronađu i zanimljive recepte. U okviru rubrike "Prirodno osveženje" posebno mesto zauzimaju putopisi iz prirode i interesantne priče o sve popularnijim "outdoor" aktivnostima – planinarenju, raftingu, kanjoningu, slobodnom penjanju.

Svi posetioci sajta imaće priliku da pošalju svoje priče, putopise, recepte i da tom prilikom dobiju lepe poklone među kojima su paket Dukat proizvoda, vaučeri za fitness i welness, sportske centre, kao i za poneko lepo putovanje u prirodu.

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Nivea oprema dečja igrališta po Srbiji

Nivea oprema dečja igrališta po Srbiji

Pošto je uspešno skrenuta pažnja javnosti na ovaj bitan problem za naše društvo, NIVEA je u ...
Bez diskriminacije žena u Jugoistočnoj Evropi

Bez diskriminacije žena u Jugoistočnoj Evropi

Na konferenciji koja je održana krajem septembra u Sarajevu pod nazivom „Pravne ...
NOKIA
1483,oo
prava cena : 1779.6,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • Da
  • Ne
  • Zavisi od situacije
  • Ni u ludilu!
  • Možda bih i prešao/la preko toga...

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max -3°c
min -6°c

Roleri

Bicikl