Postovala: Milica Zorić
31
May
2011

Večeras GRAZIA Shopping Night u Ušću!

Pregledano: 2060 puta

Grazia shopping night

Stigla je plata. Sa svih strana nas mame te fenomenalne letnje krpice, kremice i mazalice a da ne pominjem pripremu za more koja nas očekuje. Sve da nekom magijom dupliramo platu ne bi nam pokrilo ni trećinu želja i potreba (verujte, muškarci, sve to je naša potreba i neophodna osnovna nega!!).


Taman kada smo se bacile na kalkulisanje kako razvući prihode bez pomoći čarobnjaka ili zavirivanja u štek (koji je pritom ozbiljno otanjio - nemojte nikome da kažete ali one čizmice i kaput nisu bile na sniženju) stiže nam spas.

Dragi naš magazin Grazia i izdavačka kuća Atica media pod pokroviteljstvom Skupštine grada Beograda ponovo su nam spremili GRAZIA Shopping Night i mnoštvo poznatih brendova po neverovatno niskim cenama.  Domaćin, jubilarnog, desetog Grazia Shopping Night koji nas očekuje večeras, 3. juna, ovaj put je Shopping Centar Ušće koji će nas dočekati  od 19h do 00h.


I kada pomislimo da ne može biti bolje, čeka nas još jedno iznenadjenje. Pored standardnih sniženja u ovom najglamuroznijem šopingu do sada dobija se i dodatnih 5% popusta prilikom plaćanja VISA karticom.


Da bismo maksimalno uživali, pored odličnih cena očekuje nas i  muzički program, na svečanoj bini u centralnom holu  Shopping Centra Ušće. Svi posetioci će imati priliku da uživaju u nastupima naših popularnih muzičara - vrhunskim performansima Plesne trupe Pozorišta na Terazijama, ekskluzivnom nastupu naše najpoznatije dramske umetnice Tanje Bošković i gostima iznenađenja. Najmlađi će se zabavljati već od 16.00 sati na platou ispred Ušće Shopping Centra uz pantomimičare, klovnove, a spremne su primamljive nagradne igre i specijalna iznenađenja za sve posetioce.


Zato, drage moje, prepremite “visa” kartice i spisak svega što vam je zapalo za oko prethodnih dana jer ovo je jedinstvena prilika da pokupujemo baš sve što želimo. Vidimo se večeras od 19h u TC Ušće.

 

Milica Zorić

Čekamo da Milica Zorić napiše nešto o sebi. :)
Prate: 5
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Guarana Lovefest od 1. do 3. avgusta u Vrnjačkoj Banji

Guarana Lovefest od 1. do 3. avgusta u Vrnjačkoj Banji

Guarana Lovefest, najveći muzički i umetnički festival u centralnoj Srbiji, ovog leta biće održan od 1. do 3. ...
Nagrade onima koji donesu najstariju knjigu turističkog sadržaja

Nagrade onima koji donesu najstariju knjigu turističkog sadržaja

Svi koji do tog datuma donesu knjigu turističkog sadržaja dobiće popust od deset odsto na aranžmane turističke ...
Pivo za hranu i dušu - Lav crveno!

Pivo za hranu i dušu - Lav crveno!

Da pivo odlično ide uz hranu, pogotovu roštilj to svi znamo. Došlo je napokon lepše vreme i ...
PERTINI
0,oo
prava cena : 0,oo
Kreativni WebShop
100% UNIKAT
Cena : 250,oo
ANKETA
  • Kozmetika
  • Knjiga
  • Keš
  • Bilo šta
  • Cveće

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 26°c
min 9°c

Roleri

Bicikl