Postovala: Ona portal
11
Feb
2013

VIP Ski Challenge na Staroj planini

Pregledano: 2104 puta

Falkensteiner Hotel Stara Planina organizovao je u subotu prvi VIP Ski Challenge – takmičenje u veleslalomu za poznate ličnosti i predstavnike medija

Pobednik trke je producent dokumentarnih filmova o zimskim sportovima i pasionirani skijaš Predrag Dučić Đeta, dok su drugo i treće mesto pripali TV i radio voditelju Ivanu Zeljkoviću i novinaru portala skijanje.com, Vladimiru Krečmeru. kristina radenković na stazi 

Prema rečima prvoplasiranog, Predraga Dučića VIP Ski Challenge je odlična inicijativa da se dodatno promoviše Stara planina i turistički potencijal koji hotel ima. 

Kada je reč o nagradama, Predrag Dučić Đeta uživaće u još jednom vikendu na Staroj planini, dok će se Ivan Zeljković opustiti uz relaks masažu, a Vladimir Krečmer proslaviće treće mesto uz šampanjac.

Ivan Zeljković rekao je da je zadovoljan stazama i uslovima u kojima je održana trka.

- Najveći rezultat ovogodišnjeg VIP Ski Challenge-a je to što su svi zdravi i sa osmehom prošli kroz cilj. Srećan sam što ću posle trke moći da se opustim uz relaks masažu, koju preporučujem svakome ko poseti Falkensteiner Hotel Staru Planinu – poručio je Zeljković.

Titula trećeplasiranog za nekoliko sekundi izmakla je novinaru i voditelju sportskog programa TV B92 Milanu Boškoviću. Osim njega u trci su učestvovali i TV voditeljke Kristina Radenković i Marijana Mićić, manekenka Katarina Vučetić, muzičar Ajs Nigrutin, glumac Aleksandar Srećković Kubura, kao i predstavnici medija.

pobednici

Posle aktivnog skijaškog dana gosti su se relaksirali u Acquapura Spa centru u okviru koga su mogli da uživaju u turskom kupatilu, bazenu i opuštajućim masažama. Bilo je i onih, koji su i posle trke hteli da ostanu u dobroj formi i vežbali na najnovijim spravama u fitnes centru hotela.  

Na Staroj planini staze i rute za planinarenje počinju već na 20 metara udaljenosti od hotela. Žičarom sa gondolama gosti se prevoze direktno do vrha Babin zub, koji se nalazi na 1758 metara nadmorske visine. Sa skijaškim stazama ukupne dužine čak 13km hotel povezuje prva gondola u Srbiji, dužine 1.100 metara i kapaciteta 2.400 putnika na sat.

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
1
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
1
Bolje
1
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Vođeni trening u Sky Wellnessu!

Vođeni trening u Sky Wellnessu!

Sky Wellness nas je iznenadio ...
Novo modno carstvo Beograda

Novo modno carstvo Beograda

9.aprila otvoren je novi fashion koncept butik "L'atelier" u ulici Kralja Petra 67. U ...
Počeo 35. Međunarodni sajam turizma

Počeo 35. Međunarodni sajam turizma

Međunarodni sajam turizma pod sloganom "Putovanja u srcu" otvoren je danas u Hali 1 ...
KINA
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • mlekom za telo
  • kremom, mlekom, gelom protiv celulita
  • samo sapunom i vodom
  • imam jednu klasičnu kremu i za lice i za telo
  • redovnim tretmanima u salonima + odgovor pod 2

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 15°c

Roleri

Bicikl