Postovala: Ona portal
13
Sep
2011

Za odeću tamniju od crne

Pregledano: 4677 puta

Za odeću tamniju od crne

Novo ograničeno izdanje Perwoll Black detergenta 
 
Bilo da je reč o omiljenoj maloj crnoj haljini ili dokolenicama kao obaveznim modnim detaljem ove sezone, uvek je tužno kada najdraža crna odeća izbledi od pranja. Crna se sada vraća sa novom ograničenom serijom Perwoll Black proizvoda, koji će vratiti odeći crnu boju zahvaljujući svojoj magičnoj obnavljajućoj Black Effect formuli, kao i delikatnom parfemu. 
 
 
Najnovija magična inovacija iz Perwolla se oslanja na uspeh proizvoda Perwoll Black Magic, koji je bio prvi detergent iz Henkela napravljen da produži vek crnoj odeći. Novo Perwoll Black ograničeno izdanje uklanja sivu boju iz umorne tkanine, istovremeno obnavljajući intenzitet crne i tamne odeće sa svakim pranjem.
 
 
Jedinstveni novi Perwoll Black detergent takođe sadrži delikatan prvoklasan parfem koji će očarati probirljive kupce – kako bi crna odeća mirisala sveže kao što izgleda.
 
Njegova formula je dizajnirana da prizove pravi sjaj crne i tamne odeće, uklanjajući mrlje i prljavštinu. Zahvaljujući magičnom dodiru Perwolla, crna i tamna odeća može delovati kao nova čak i kada nije.
 
 
Perwoll Black ograničeno izdanje je novi dodatak najprodavanijoj liniji Perwoll detergenata iz Henkela koja se godinama brine o najfinijim tkaninama, uz odabir proizvoda za svaku priliku:
 
Perwoll Black Magic – detergent koji se brine o tome da crna i tamna odeća izgleda kao nova 
Novi Perwoll White Magic – obnavlja delikatnu belu odeću 
Perwoll Balsam Magic – održava vunenu i osetljivu odeću 
Perwoll Color Magic – obezbeđuje obojenoj odeći da ostane sveža kao nova
 
 
Novo Perwoll Black izdanje, sa svojim delikatnim mirisom, biće dostupno u prodavnicama ograničeno vreme i to samo ove jeseni, u prefinjenom crno-zlatnom pakovanju. Sa etiketom „kao nov“ („like new“) i sloganom „Ograničeno izdanje„ („Limited Edition“), novi Perwoll vraća crnu boju u modu.Henkel, sa vodećim brendovima i tehnologijama, posluje širom sveta u tri oblasti: detergenti i kućna hemija, kozmetika, kao i građevinski, industrijski i lepkovi široke potrošnje. Kompanija Henkel osnovana je 1876. godine, a danas je lider na potrošačkom i industrijskom tržištu, sa poznatim brendovima kao što su Persil, Schwarzkopf i Loctite. Henkel zapošljava oko 48.000 ljudi, a u fiskalnoj 2010. godini ostvario je prodaju od 15,092 milijardi evra i operativni profit od 1,862 milijardi evra. Henkelove preferencijalne akcije uvršćene su u nemački berzanski DAX indeks, dok se kompanija nalazi na Fortune listi 500 vodećih svetskih kompanija.

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Ukus pravog espresa uz muziku

Ukus pravog espresa uz muziku "Frajli"

Prava espreso kafa Barcaffé predstavljena je u Diva Lounge-u u ...
Obradujte dame vrednim poklonom za njihov praznik!

Obradujte dame vrednim poklonom za njihov praznik!

Pošto je reč o ženskom danu, dobar komad nakita pokazao se kao idealno rešenje. ...
CANON
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • Fensi
  • Sportski
  • I jedno i drugo
  • Ni jedno, imam neki svoj stil
  • Zavisi od situacije

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 12°c

Roleri

Bicikl