22
May
2012

Zlatarna Celje predstavila rustične i ekstravagantne modele

Pregledano: 6028 puta

Luksuzna ogrlica i nakit od srebrne čipke

Ako u garderoberu imate svečanu haljinu, a još niste imali priliku da je obučete, ogrlica Zlatarne Celje iz kolekcije „Lencia Spring Garden“ pružiće vam željenu eleganciju i otmenost. Sezona maturskih večeri uskoro počinje, a uz ovakav detalj jedan od najlepših devojačkih trenutaka ostaće zauvek u pamćenju. Sa ogrlicom, u kombinaciji sa minđušama i prstenom iz istoimene kolekcije, sigurno ćete biti primećene, a blicevi fotoaparata sevaće oko vas.

 

Kolekcija „Lencia Spring Garden“ šalje duh i čaroliju proleća, zbog čega je uvek aktuelna i privlačna. Mnoge dame su baš tokom prijatnih prolećnih dana posebno inspirisane za smele odevne kombinacije i kupovinu neobičnog nakita. Atraktivan i efektan aksesoar obeležiće sezonu proleće/leto 2012, a Zlatarna Celje, kao i uvek, pruža savršen izbor.

 

Modeli iz kolekcije „Lencia Spring Garden“ odišu razigranošću, vedrinom i elegancijom. Možete ih odlično uklopiti u svakodnevni stil, a na glamuroznim večerama su nezaobilazan detalj. Iz kolekcije se posebno izdvaja ogrlica sa listićima, čiji šarm i ekstravagancija neodoljivo privlače smele dame. Pripadnice lepšeg pola će ovom ogrlicom zasigurno izmamiti poglede okoline.

 

Ogrlica iz kolekcije „Lencia Spring Garden“, rađena od srebra visokog kvaliteta i obogaćena Swarovski kristalima, očaraće i vašeg partnera. Sofisticirana i nežna, odiše senzualnošću i garantuje zavodljiv izgled. Kombinovana sa dugim haljinama, pruža osećaj zvezde sa crvenog tepiha.

 

Za dame koje nisu ljubitelji kristala, dizajneri Zlatarne Celje preporučuju modele iz kolekcije „Lencia Laceprint“, inspirisanom motivima čipke, koje odlikuje prefinjenost i rustičnost. Čipka, nekada birana samo za svečane balove i holivudske dive, sada se sve češće nosi i uz dnevne kombinacije. Vlasnice nakita iz kolekcije „Lencia Laceprint“ ne moraju da brinu koji efektan model će izabrati za posao, odlazak na fakultet ili šetnju u gradu. Jednostavnost i neobičan dizajn čine da ove modele rado nose i dame koje vole sportsku eleganciju i one koje neguju glamurozan i neobičan stil.

Zlatarna Celje

Čekamo da Zlatarna Celje napiše nešto o sebi. :)
Prate: 0
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
2
Nasmejano
2
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
1
Bolje
1
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Proglašena je najlepša osoba za 2014. godinu od strane “People” magazina

Proglašena je najlepša osoba za 2014. godinu od strane “People” magazina

Magazin “People“ proglasio je najlepšu osobu za 2014.godinu! Ovu ...
Merlin Menson pozdravio Beograd

Merlin Menson pozdravio Beograd

IQ MUSIC festival koji pokreću Arena Beograd i Beogradska kulturna mreža uz podršku ...
KINA
7080,oo
prava cena : 8496,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • Ne i neću nikada
  • Ne, ali bih volela
  • Da, ali samo jednom
  • Nemam koga da varam
  • Da, redovno

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 10°c
min 7°c

Roleri

Bicikl