30
Jun
2011

Dva puta `da` istoj ženi

Pregledano: 3658 puta

Majk Tajson obnovio zavete sa svojom suprugom u Las Vegasu

Iako je ovo treći brak Majk Tajsonu po cetvrti put izgovorioje  sudbonosno „da”. Nekadašnji šampion u teškoj kategoriji i Lakija, supruga sa kojom je več tri godine, iznenadili su stotine gostiju koji su došli u Vegas na rođendansku proslavu, koja se pretvorila u venčanje. Čim se sala napunila zvanicama, zabava je mogla da počne. Na proslavi se u jednom trenutku razmakla zavesa iza koje su, u smokingu i venčanici, stajali bokser i njegova, uveliko, treća supruga.

 

Majk i Lakija obnovili su zavete prema tradicionalnim muslimanskim običajima. Ovaj događaj trebalo je da se održi pre deset dana, medutim, odložen je zbog tragične smrti Majkove četvorogodišnje ćerke Eksodus. Zbog toga je proslava u Las Vegasu bila intimna, s veoma malim brojem zvanica.

 

Eksodus je pronašao njen sedmogodišnji brat Migel, nesvesnu i upetljanu u kablove na pokretnoj traci za trčanje. Majka je s nje skinula kablove i pokušala da je reanimira, a potom je pozvala hitnu pomoć, ali već je bilo kasno.

 

Majk ima četvoror dece, Elija i Milan iz braka sa Lakijom i dvoje dece iz prethodna dva braka. 1988.'e godine venčao se sa glumicom Robin Givens, međutim, taj brak je trajao samo godinu dana. Razveli su se nakon što ga je Robin optužila da ju je zlostavljao. Druga supruga, Monika Tarner, koja se udala za njega 1997. godine, izdržala je čak pet godina. Tokom dvogodišnjeg braka par je dobio dvoje dece – Rajana i Amira. Tarnerova je podnela zahtev za razvod braka 2002. godine optuživši Majka da ju je u više navrata prevario. 

 

 Na ovom venčanju gostima su služene šnicle i piletina, iako Tajson ne jede meso. Žurka u hotelskoj dvorani trajala je do jutra, a zvanice je zabavljao lokalni bend. Lakija ga je izgleda potpuno promenila. Često predstavljan u medijima kao kontroverzna ličnost, međutim, ispričao je i o drastičnim promenama u svom životu koje su se desile otkako se poslednji put oženio. Najbitnije je, svakako, da više ne pije i da je odlučio da postane vegetarijanac.A ubacio se i u filmsku industriju, kako je producirao ‚‚ Mamurluk u Bangkoku‚‚.

 

 

Ivana Mihailovic

Čekamo da Ivana Mihailovic napiše nešto o sebi. :)
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

SAMSUNG
Kreativni WebShop
plava
Cena : 1500,oo
ANKETA
  • sestri
  • mami
  • partneru
  • drugarici
  • nikome

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 15°c

Roleri

Bicikl