Postovala: Ona portal
13
Sep
2012

Dani frizura u Delta City šoping centru

Pregledano: 2750 puta

Lepa kosa je najveći ukras svake žene! Zato posetite "Hair fair" u Delta Cityju, i zabavljajući se i uživajući naučite ponešto o nezi kose!

Dani frizura ili "Hair fair" biće održan od 18. do 20. septembra od 10 do 22 sata u organizaciji Pero Art Centra i Delta City-ja.zastitno lice frizerskog salona hairlovers

Festival  "Hair fair" će se premijerno održati na našim prostorima po ugledu na prestižne međunarodne "hair show" sajmove. Cilj ovakvog festivala je da  javnosti predstave i promovišu saloni za negu kose kao i distributeri nekih od najpoznatijih frizerskih proizvoda. Ideja festivala "Hair fair" je da na jednom mestu predstavimo frizersku industriju i pružimo priliku kako salonima tako i individualnim frizerima da prezentuju svoje veštine i imaju interakciju sa posetiocima. Među učesnicima će se naći kompanije koje imaju linije preparata za kosu, frizerske akademije kao i radnje sa opremom za frizerske salone. Prepustite se stručnjacima koji će  praviti frizure  i davati savete o nezi kose.

Pero Art Centar i Delta City srdačno Vas pozivaju da posetite ovu zabavnu manifestaciju i uživate u savetima i uslugama profesionalnih salona.

Izbor za zaštitno lice salona "Hairlovers"

Frizerski salon "Hairlovers" i "Pero Art centar" traže zaštitno lice za kampanju 2013. godine. Nagrada je 100.000 dinara u frizerskim protivuslugama salona "Hairlovers". Prijavljivanje je na licu mesta u Delta City-ju za vreme sajma frizura, putem Facebook-a ili telefona. Godine nisu važne, jer je frizerski salon "Hairlovers" za sve generacije.

Fotografisanje će biti obavljenio na licu mesta i svako će dobiti slike na mail u roku od nekoliko dana, kada prođu neophodnu obradu.

Selekcija traje tri dana i biće izabrano pet devojaka koje će ući u uži izbor, a proglašavanje pobednice će biti poslednji dan manifestacije. Glasanje je putem Facebook-a i jedna od pet devojaka koja osvoji najviše lajkova je dobitnica nagrade i zaštitno lice.


 

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
8
Nasmejano
1
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

"Novogodišnji Katapult shop" u šoping centru Delta City

U duhu novogodišnje atmosfere, pravo je vreme da se odaberu pokloni, osveži garderober kao i kuća, a mesto na ...

"Antico fest" u šoping molu Delta City od 19. do 21. novembra

U glavnom holu Delta City-ja biće održan veliki sajam antikviteta i kolekcionarstva pod nazivom "Antico ...

"Sajam slatkiša" u šoping molu Delta City

Pero Art Centar u saradnji sa šoping molom Delta Cityorganizuje ...
QUADRO
8754,oo
prava cena : 10504.8,oo
Kreativni WebShop
100% UNIKAT
Cena : 250,oo
ANKETA
  • Jednom nedeljno
  • Svakih par dana
  • Jednom mesečno
  • Samo za posebne prilike
  • Ne posećujem

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 8°c
min 1°c

Roleri

Bicikl