29
Feb
2012

Batine u ‚‚ Parovima‚‚

Pregledano: 1556 puta

Uzburkane strasti srpskog džet seta

U rijalitiju ` Parovi` već šezdesetak dana učesnici nas zabavljaju u luksuznoj vili, prave žurke, maskiraju se, režiraju predstave i sve u svemu deluju kao da se i oni sami dobro zabavljaju. Tu i tamo iskrsne po neka svađa mada je to potpuno zanemarljivo spram drugih sadržaja koje ovi džet set parovi pružaju.

I kako to obično biva svakim danom zbog izolacije i ostalih specifičnih uslova nervoza se pojavila među ukućanima. Nagradni fond od 270 hiljada evra je dolio dodatno ulje na vatru u tim svakodnevni razmiricama . Ruku na srce svaki učesnik, izgleda ima svoje viđenje koji put najbolje vodi do nagrade.

Nikola Paunović izabrao je `ring` taktiku pa se tako trudi da u svoju borbenu zonu uvuče po jednog takmičara svakodnevno. Sezonu je otvorio sa Ljiljom, Mikijevom partnerkom, zatim Alka, Strahinja, nekoliko puta. Sonja Kocić, Ivica a reklo bi se da mu njegova partnerka služi kao vreća za udaranje dok se sprema za prave protivnike.

 

Pored Nikole šou se obeležile `zamalo` batine posle svađa Milana i Cece i napad Peđe D Boja na svoju partnerku. Dosta negativne energije između zidova luksuzne vile. Pobednik će ovoga puta biti ili mirotvorac ili svađalica, kako su se ukućani vidno podelili u svojim redovima.

Ivana Mihailovic

Čekamo da Ivana Mihailovic napiše nešto o sebi. :)
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

NOKIA
0,oo
prava cena : 0,oo
Kreativni WebShop
plava
Cena : 1500,oo
ANKETA
  • Nego šta!!!
  • I više od toga.
  • Nema boljih od mene.
  • Nisam zgodan al sam neophodan
  • Trebalo bi da se posvetim više sebi.... Jeb...

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 3°c
min 0°c

Roleri

Bicikl