29
Feb
2012

Batine u ‚‚ Parovima‚‚

Pregledano: 1472 puta

Uzburkane strasti srpskog džet seta

U rijalitiju ` Parovi` već šezdesetak dana učesnici nas zabavljaju u luksuznoj vili, prave žurke, maskiraju se, režiraju predstave i sve u svemu deluju kao da se i oni sami dobro zabavljaju. Tu i tamo iskrsne po neka svađa mada je to potpuno zanemarljivo spram drugih sadržaja koje ovi džet set parovi pružaju.

I kako to obično biva svakim danom zbog izolacije i ostalih specifičnih uslova nervoza se pojavila među ukućanima. Nagradni fond od 270 hiljada evra je dolio dodatno ulje na vatru u tim svakodnevni razmiricama . Ruku na srce svaki učesnik, izgleda ima svoje viđenje koji put najbolje vodi do nagrade.

Nikola Paunović izabrao je `ring` taktiku pa se tako trudi da u svoju borbenu zonu uvuče po jednog takmičara svakodnevno. Sezonu je otvorio sa Ljiljom, Mikijevom partnerkom, zatim Alka, Strahinja, nekoliko puta. Sonja Kocić, Ivica a reklo bi se da mu njegova partnerka služi kao vreća za udaranje dok se sprema za prave protivnike.

 

Pored Nikole šou se obeležile `zamalo` batine posle svađa Milana i Cece i napad Peđe D Boja na svoju partnerku. Dosta negativne energije između zidova luksuzne vile. Pobednik će ovoga puta biti ili mirotvorac ili svađalica, kako su se ukućani vidno podelili u svojim redovima.

Ivana Mihailovic

Čekamo da Ivana Mihailovic napiše nešto o sebi. :)
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Radoholičarke

Radoholičarke

Svaki dobar majstor voli da cugne po koju čašicu...valja se, kaže narod. Eto ...
COOLERMASTER
704,oo
prava cena : 844.8,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • Fensi
  • Sportski
  • I jedno i drugo
  • Ni jedno, imam neki svoj stil
  • Zavisi od situacije

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 14°c
min 1°c

Bicikl

Roleri