30
Aug
2011

Bijonse trudna, Kejti Peri i Adel pokupile nagrade

Pregledano: 4009 puta

Dodela MTV nagrada

Dodela MTV video muzičkih nagrada, 28. po redu, protekla je u znaku dama!

 

Kejti Peri i Adel dobile su po tri priznanja, Lejdi Gaga jedno manje, a javnost je saznala i da je Bijonse u blagoslovenom stanju.

 

 Najveća nagrada večeri – za najbolji spot („Fireworks”) otišla je u ruke Kejti Peri, koja je ovenčana i priznanjima za najbolju saradnju (sa Kanijeom Vestom) i najbolji spot sa specijalnim efektima. Popularna  Adel odnela je kući nagrade za spotove sa najboljom scenografijom, kamerom i montažom.

 

Lejdi Gaga, koja je i otvorila šou predstavljajući se kao muškarac Džo Kalderon, osvojila je dve nagrade, za najbolji ženski spot i novoustanovljenu – najbolji video sa porukom. Posrnula Britni Spirs dobitnica je priznanja `` Majkl Džekson``.

 

Eksplozivne nastupe imali su Džej Zi i Kanije Vest, Adel i Kris Braun, međutim, sve je zasenila Bijonse, ne zbog MTV nagrade za najbolju koreografiju u spotu, već zbog vidljivog stomačića. Pre nego što je izvela pesmu „Love on Top”, ona je potvrdila da je trudna, rekavši: „Želim da osetite tu ljubav koja raste u meni”…Najemotivniji trenutak večeri ipak je bio omaž nedavno preminuloj pevačici Ejmi Vajnhaus, koji je najavio njen prijatelj, glumac Rasel Brend, inače suprug Kejti Peri. Legendarni američki pevač Toni Benet otkrio je auditorijumu materijal sa snimanja njihovog dueta „Body and Soul” iz marta, koji će se naći na njegovom novom albumu. Ova pesma  je jedna od poslednjih pesama koju je Vajnhausova snimila za života.Dok je Bruno Mars izveo jedan od Ejminih najvećih hitova „Valerie”..

video klip
 

 

Ivana Mihailovic

Čekamo da Ivana Mihailovic napiše nešto o sebi. :)
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
1
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Jelena Karleusa o obozavaocima

Jelena Karleusa o obozavaocima

"Svako ko izgovori moje ime, dobija naslovnu stranu. U ovoj zemlji i Kurta i Murta sebi daju za pravo da me prozivaju. ...
Batine u ‚‚ Parovima‚‚

Batine u ‚‚ Parovima‚‚

U rijalitiju ` Parovi` već šezdesetak dana učesnici nas zabavljaju ...
VOX
8656,oo
prava cena : 10387.2,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • Nijednu, vjerujem u zdravu prehranu
  • Samo jednu i shvatila sam da to nije za mene
  • Manje od 5
  • 5-10 otprilike
  • Bilo ih je toliko da ne znam ni broj

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 26°c
min 6°c

Bicikl

Roleri