26
Jun
2011

Čola, Čola, Čola...

Pregledano: 1712 puta

Zdravko Čolić održao je koncert na Ušću pred 75 hiljada ljudi

E, to se zove koncert. Čola oduševio publiku na Ušću i nije iskoristio sindrom zvezde da zabušava, nego je dao ljudima razlog da sa osmehom odu kući. Čak i oni koji nisu bili na Ušću, ali su bili u prolazu gde je sve dopirala Čolina svirka, su đuskali po stanicama, ulicama...

 

Doduše, jedan kiks je ipak ispratio sinoćni koncert. Prava prenosa otkupila je Radio televizija Srbije i ko je želeo mogao je Čolu da sluša u direktnom prenosu na prvom programu, upravo RTS-a. Međutim, mnoge je prevarilo to što je i na Prvoj (srpskoj televiziji) takođe pevao Čola. Isto koncert, isto počeo sa ‚‚ Sinoć nisi bila tu‚‚... E, sad, ako je neko menjao kanale mogao je da primeti da čovek, navodno na istom koncertu, u isto vreme, nosi dva različita sakoa. Rešenje misterije, Prva (srpaka televizija) prenosila je koncert, ali iz Sarajeva. U nekom trenutku na RTS-u pojavio se kairon na kom je, tokom ostatka koncerta, pisalo da to što se emituje na Prvoj nije koncert sa Ušća. I tada su i prekinuli prenos koncerta iz Sarajeva koji je trebalo da... ne znam ni sama, preotme gledanost. Kakva prevara na tako visokom nivou. Šta su mislili? Da će proći neprimećeno... Bezobrazno, jednom rečju.

 

Ipak, Čola je Čola. Pevao je kao slavuj i držao pažnju i raspoloženje sedamdeset pet hiljada ljudi. Kako je najavio, ovo bi trebalo da bude njegov oproštajni koncert, ali nadajmo se neće tako zaista i biti... Jer, šta je Beograd bez ulične buke, reka, i bar jednom godišnje Čolinog koncerta.

Ivana Mihailovic

Čekamo da Ivana Mihailovic napiše nešto o sebi. :)
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

MIDEA
0,oo
prava cena : 0,oo
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • Nego šta!!!
  • I više od toga.
  • Nema boljih od mene.
  • Nisam zgodan al sam neophodan
  • Trebalo bi da se posvetim više sebi.... Jeb...

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 28°c
min 12°c

Roleri

Bicikl