23
Jun
2011

Etiketa: ‚‚rasturačica brakova‚‚

Pregledano: 2816 puta

verila se Dženifer Aniston

Da se razumemo, pišem ovaj tekst sa puno ljubavi… Prvo Dženifer Aniston je moja omiljena hoviudska ‘’girl next door’’, obožavala sam je u ‘’Prijateljima’’ a kad izgubite čoveka svog života i to od najlepše žene sveta, dobijate moja leđa kako god. Dženifer od razvoda prilično nema sreće… Prošli su tu neki muškarci u potpunosti ne zavrđujući to mesto koje su dobili i pritom je već tako povređenu dodatno ranjavali. Ali izgleda da joj se od 2005-te prvi put osmehnula sreća.

 

Dotični gospodin po imenu Džastin Teroks od maja je u tihoj ali reklo bi se veoma idiličnoj romansi sa glumicom. 39-ogodišnji glumac bio je u dugoj ‘’on and off’’ vezi ali kada je upoznao sa Dženifer rešio je da stavi tačku na tu priču i započne novo poglavlje svog života sa glumicom. Tabloidi ih naravno uhode, i već je neki fotograf ovekovečio pretenje koje su njih dvoje razmenili. Očigledno je da svoju ljubav ne žele da skrivaju ali problem je u tome što, kada je Dženifer bila ostavljena bila glasnogovornik protiv žena koje rasturaju tuđe brakove, a sada kao da se našla u nekoj sličnoj situaciji samo u obrnutoj ulozi…

 

Bliski ljudi kažu da tu nema istine i da je Džastinova pređašnja veza nije bila ni približno toliko ozbiljna da bi Džen naišla na takvu osudu ali za nepoverovati je da je Kortni Koks došla u sukob sa njom baš zbog ove teme. Kortni je osudila svoju nerazdvojnu prijateljicu jer je i sama skoro prošla kroz bolan razvod upravo zbog prevare.

Ivana Mihailovic

Čekamo da Ivana Mihailovic napiše nešto o sebi. :)
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
1
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Dženifer Lopez je verena?

Dženifer Lopez je verena?

Glasine o mogućim planovima za venčanje su započete kada se Dženifer Lopez (43), ...
SANDISK
0,oo
prava cena : 0,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena ogrlica, unikat, bizuterija
Cena : 400,oo
ANKETA
  • Jednom nedeljno
  • Svakih par dana
  • Jednom mesečno
  • Samo za posebne prilike
  • Ne posećujem

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 15°c

Roleri

Bicikl