03
Jul
2011

Fetiš: Lizanje stopala

Pregledano: 10128 puta

Kventin Tarantino nepoznatoj devojci lizao stopala

Bejoli Šah nakon kako I sama kaže ‚‚najčudnije noći‚‚ u svom životu prosledila na petnaestak mejlova priću uz dodatak fotografija koje bi trebalo da posvedoče da sve što se desilo te noći nije bio samo njen san.

 

Bejoli radi za magazin koji prati poznate pa je tako dolazila u kontakt sa mnogim holivudskim zvezdama. Susret koji joj se dogodio u kafiću ‚‚ The Hills‚‚verovatno je bio najneobičniji od svih do tada. Dok je sebi sipala piće prišao joj je visoki muškarac i ponudio đus. Kada je podigla glavu shvatila je da je to Kventin Tarantino. Devojka kaže kako je uvidela da je to prilika koja se pruža jednom u životu i želela je da je iskoristi. Rekla mu je kako joj se sviđaju njegovi filmovi što je režisera još više zagrejalo, po njenim rečima. Počeli su da se ljube u ona mu je priznala da o ‚‚ Kill Bill-u‚‚ nema visoko mišljenje, na njegovo zaprepašćenje ioduševljenje istovremeno, jer niko nije imao hrabrosti da mu to kaže u lice. U tom trenutku mu je prišao Džejmi Foks pitajući ga kada će krenuti ali on je ponudio Bejoli da krene sa njim do njegove kuće.

 

Ono što se tamo dešava zapravo je suština. Kada su konačno stigli, devojka se uspaničila ali ubrzo se ispostavilo da nije imala zbog čega. Kventin se u postelji poslužio samo njenim stopalima... Doslovno. Lizao joj je prste i to je bilo dovoljno za njegov vrhunac dok je ona ostala u čudu. I pored takvog iščuđavanja svime što se desilo ipak je prespavala tu. Ujutru se ponovio događaj sa stopalima, kada je on odvezao kući.

 

Nakon toga Bejoli je sročila i prosledila mejlove sa fotografijama, i još napisala kako je on jako ružan. Zanimljiva neka devojka. Dobro radi PR. A što se njega tiče, realno zar vam je delovao kao strejter... u bilo kom pohgledu?!

Ivana Mihailovic

Čekamo da Ivana Mihailovic napiše nešto o sebi. :)
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
3
Nasmejano
3
Ljuto
1
Tužno
0
Srećno
1
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Posle skoro tri decenije Opra napušta TV ekrane

Posle skoro tri decenije Opra napušta TV ekrane

Ako je Džeri Springer naučio Ameriku kako da se svađa onda je Opra naučila Ameriku kako da ...
MIDEA
0,oo
prava cena : 0,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena ogrlica, unikat, bizuterija
Cena : 400,oo
ANKETA
  • samo jednom
  • volim svakog sa kim sam u vezi
  • najviše dva-tri puta
  • mislim da nikoga do sada nisam stvarno volela
  • bar 5 puta

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 25°c
min 15°c

Bicikl

Roleri