03
Aug
2011

Fred Peri posthumno izbacuje kolekciju Ejmi Vajnhaus

Pregledano: 2543 puta

Fred Peri će posthumno pustiti u prodaju kolekciju koju je Ejmi Vajnhaus dizajnirala za njih

Trač ili istina? Po svemu sudeći, istina. Ejmi Vajnhaus je pre smrti dizajnirala celu kolekciju za englesku modnu kuću Fred Peri.

 

Ovo je prva lepa vest o nesrećno nastradaloj umetnici da čak i u ovim trenucima malo posle njene smrti podseti javnost kako je Ejmi bila nadasve talentovana a ne samo poročna zvezda.

 

Posle svih priča o alkoholu, drogi, zavisnosti evo nečega što da podseti da Ejmi sem svoje muzičke karijere bile i modna ikona. Sa svojom velikom kosom, dosta ajlajnera i tetovažama ( ali ne klasičnim ženskim tetovažama već specifičnim više ‚‚ muškim‚‚ motivima) Ejmi je postavila standarde cele jedne podkulture.

 

Fred Peri je brend koji je već koristio motive podkulturnih grupa u svojim kolekcijama a sada će posthumno izbaciti kolekciju koju je Ejmi uradila za njih.

 

Kako to uvek biva posle nečije smrti njegove stvari postaje pravo blago pa pretpostavljamo da će se to dogoditi sa kolekcijom Ejmi Vajnhaus. Sa nestrpljenjem očekujemo da ova kolekcija ugleda svetlost dana i vidimo šta je to ona osmislila...Jedno je sigurno, kada je reč o  ‚‚ street fashion‚‚ pitanje je trenutka kada ćemo videti paradu običnih pamučnih majci sa likom Ejmi Vajnhaus kao što smo viđali MM, Elvisa, Kurt Kobejna etc. 

Ivana Mihailovic

Čekamo da Ivana Mihailovic napiše nešto o sebi. :)
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
1
Nasmejano
1
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

NOKIA
1483,oo
prava cena : 1779.6,oo
Kreativni WebShop
plava
Cena : 1500,oo
ANKETA
  • Da
  • Ne
  • Zavisi od situacije
  • Ni u ludilu!
  • Možda bih i prešao/la preko toga...

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 8°c

Roleri

Bicikl