19
Jul
2011

Gole za Putina

Pregledano: 3857 puta

Putinova vojska, lepe, pametne i golišave devojke daju svoj glas za vraćanje Putina na mesto predsednika

Ako ste se pitali šta bi moglo da pomogne našim političarima ovo bi sigurno moglo da pomogne. Podiglo bi motivaciju a o moralu u politici i onako niko ne misli.

 

Kampanja pod nazivom "Putinova vojska" prikazuje video snimak studentkinje plavuše nazvane Dajana, koja šeta moskovskim ulicama u visokim potpeticama i crnom odelu, a zatim crvenim karminom napiše: "Skinuću odeću za Putina!" i počinje da se svlači.

 

Podrška je usmerena na izbore najavljene za mart naredne godine."Cilj: Putina za predsednika!", moto je stranice na društvenom sajtu vkontakte.ru/armiaputina ruskom pandanu Feksbuka.

 

Iako je ceo svet govorio da su se ruskinje vazda skidale za par najlon čarapa ova plemenita namera mladih devojaka izazvala je negodovanje feminističkog pokreta ove zemlje. Ok ali ovo je već oproban metod. Za prošli Putinov rođendan grupa studenata novinarstva pozirala je za kalendar samo u donjem vešu.

 

Iako verujemo da će ovo biti jedna od najačih marketinških kampanja u politici, za sada nije jasno ko je pokrenuo kampanju, postavljenu na blog parlamentarca Kirila Šitova iz Putinove vladajuće stranke Jedinstvena Rusija.

video klip
 

 

 

 

Ivana Mihailovic

Čekamo da Ivana Mihailovic napiše nešto o sebi. :)
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

HP
Kreativni WebShop
narukvica sa dijapozitivom
Cena : 500,oo
ANKETA
  • Jednom nedeljno
  • Svakih par dana
  • Jednom mesečno
  • Samo za posebne prilike
  • Ne posećujem

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 7°c
min 2°c

Bicikl

Roleri