29
Jun
2011

Jer tri su za sreću

Pregledano: 1679 puta

Jedan Norvežanin je posle u toku muzičkog festivala ( jedne večeri) imao seks sa tri devojku začudo sve tri su mu devet meseci kasnije rodile po dete

Ovaj gospodin na slici je proveo nekoliko nezaboravnih dana i noći na muzičkom festivalu u Harstadu ( Norveška). Mnogi muškarci bi ga častili pivom zbog toga, jer čini se da je bilo dosta seksa upleteno u priču, mada ishod je prilično neverovatan.

 

Na ovoj slici su Lisbet Hansen i Knut Gasvik kada su ( 23.03.2011.) dobili lepu devojčicu, kojoj će biti ime Džun. Džun se rodila u Harstad bolnici sa 2600 grama duga 48 centimetara a srećni roditelji bili su zahvalni osoblju bolnice što su uspeli na svet da donesu njihovu bebu.

 

Dva dana ranije (21.03 2011.) Knut je dobio još jednu bebu. U velikoj frci su Monika Ese i Knut Gasvik do;ekali malu Mej. Rođena je u kolima hitne pomoći na putu do bolnice Telemark. Mej je imala 2650 grama i 48 centimetara. Roditelji zahvaljuju vozaču hitne na velikoj pomoći pri dolasku na svet njihove bebe.

 

A dva dana kasnije ( 25.03.2011.) Bet Vojt i Knut Gasvik dobili dečaka koji će se zvati Julius. Došao je na svet u Stavangerskoj bolnici, 2700 grama i 49 centimentara. Knut, četrdesetpetogodišnji otac troje novoređene dece sigurno je ponosan. Da li se kaje što je otišao na pomenuti festival? Naprotiv, Knut kaže da je to bilo par ludih i nezaboravnih dana i noći.

 

Na pitanje kako će rešiti situaciju sa tri žene, kada mnogi muškarci ne mogu ni sa jednom, i kako njih tri podnose tu situaciju, Knut šmekerski odgovara:

-          - Sportski, vrlo sportski i shvataju da nema ništa od venčanja sa nekom od njih. U početku su se malo sekirale, ali su sada osnovale kao neko udruženje za zajednički nastup prema meni. Sve tri su saglasne da ja moram obavljati svoju ulogu oca ravnopravno prema svoj deci, koja će verujem biti u međusobno dobrim odnosima kad malo poodrastu.

Ivana Mihailovic

Čekamo da Ivana Mihailovic napiše nešto o sebi. :)
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Princeza je dosadna!

Princeza je dosadna!

Posle euforije i obožavanja novopečene britanske ...
SAMSUNG
Kreativni WebShop
narukvica sa dijapozitivom
Cena : 500,oo
ANKETA
  • Ne i neću nikada
  • Ne, ali bih volela
  • Da, ali samo jednom
  • Nemam koga da varam
  • Da, redovno

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 28°c
min 12°c

Bicikl

Roleri