20
Jun
2011

Kalifornikacija

Pregledano: 4048 puta

Otkriveno je da Arnold Švarceneger imavanbračnog sina sa kućnom pomoćnicom

Ovo nije priča o Henk Mudiju, beskrajno šarmantnom, neobuzdanom piscu i istoimenoj seriji. Ovo je mala ‘’kalifornijska’’ digresija samo za tračare sa sandalice.

 

Glavni lik je bivši guverner Kalifornije- bivši bodibilder- bivši Terminator,Konana varvarin itd. On je pre 13 godina napravio dete svojoj bivšoj kućnoj pomoćnici a eto slučajnosti taj dečak se rodio iste nedelje kada i njegov sin iz tadšnjeg ‘’legalnog’’ braka.

 

Eto najnovijeg trača kada je u pitanju Arnold Švarceneger… Ovo definitivno nije njegova godina jer pre cele ove ujdurme imao je divan i skladan brak( bar je tako izgledalo) sa Marijom Šrajver, sa kojom je proveo celih 25 godina. Imaju četvoro zdrave i lepe dece. Međutim supruga podnosi zahtev za razvod jer ‘’već dugo nije srećna’’. Možemo da pretpostavimo koliko dugo… 13 godina otprilike.

 

Gospođu bivšu kućnu pomoćnicu pronašli su u malom gradiću u Kaliforniji i sada je na nju došao red da priča. Kako će se razvijati situacija videćemo ali sigurno da će biti i novca i publiciteta tako da Mildred Patricija Buene nije svoju karijeru završila kao kučna pomoćnica već kao ‘’celebrity’’.

 

U celu tu zavrzlamu uključila se i Bridžit Nilsen koja je obelodanila da je i ona bila u šemi sa oženjenim Arnoldom još '85-te dok su snimali ‚‚Crvenu Sonju‚‚ ali to se ne računa jer ko nije bio sa Bridžet Nilsen... Švarceneger najavljuje povratak glumi a pregovori za nastavak ‘’Terminatora’’ su uveliko u toku. I ostaje nam samo da sačekamo zato što ‘’he’ll be back’’.

Ivana Mihailovic

Čekamo da Ivana Mihailovic napiše nešto o sebi. :)
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • mlekom za telo
  • kremom, mlekom, gelom protiv celulita
  • samo sapunom i vodom
  • imam jednu klasičnu kremu i za lice i za telo
  • redovnim tretmanima u salonima + odgovor pod 2

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 28°c
min 12°c

Roleri

Bicikl