20
Jun
2011

Kalifornikacija

Pregledano: 3851 puta

Otkriveno je da Arnold Švarceneger imavanbračnog sina sa kućnom pomoćnicom

Ovo nije priča o Henk Mudiju, beskrajno šarmantnom, neobuzdanom piscu i istoimenoj seriji. Ovo je mala ‘’kalifornijska’’ digresija samo za tračare sa sandalice.

 

Glavni lik je bivši guverner Kalifornije- bivši bodibilder- bivši Terminator,Konana varvarin itd. On je pre 13 godina napravio dete svojoj bivšoj kućnoj pomoćnici a eto slučajnosti taj dečak se rodio iste nedelje kada i njegov sin iz tadšnjeg ‘’legalnog’’ braka.

 

Eto najnovijeg trača kada je u pitanju Arnold Švarceneger… Ovo definitivno nije njegova godina jer pre cele ove ujdurme imao je divan i skladan brak( bar je tako izgledalo) sa Marijom Šrajver, sa kojom je proveo celih 25 godina. Imaju četvoro zdrave i lepe dece. Međutim supruga podnosi zahtev za razvod jer ‘’već dugo nije srećna’’. Možemo da pretpostavimo koliko dugo… 13 godina otprilike.

 

Gospođu bivšu kućnu pomoćnicu pronašli su u malom gradiću u Kaliforniji i sada je na nju došao red da priča. Kako će se razvijati situacija videćemo ali sigurno da će biti i novca i publiciteta tako da Mildred Patricija Buene nije svoju karijeru završila kao kučna pomoćnica već kao ‘’celebrity’’.

 

U celu tu zavrzlamu uključila se i Bridžit Nilsen koja je obelodanila da je i ona bila u šemi sa oženjenim Arnoldom još '85-te dok su snimali ‚‚Crvenu Sonju‚‚ ali to se ne računa jer ko nije bio sa Bridžet Nilsen... Švarceneger najavljuje povratak glumi a pregovori za nastavak ‘’Terminatora’’ su uveliko u toku. I ostaje nam samo da sačekamo zato što ‘’he’ll be back’’.

Ivana Mihailovic

Čekamo da Ivana Mihailovic napiše nešto o sebi. :)
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Ona oblači svetski džet set

Ona oblači svetski džet set

Ona oblači svetski džet set. Ona je poznata na modnoj mapi sveta. Ona je ...
Ko se poslednji smeje...

Ko se poslednji smeje...

Da prava ljubav godine ne broji davno nam je otkrio Željko Samardžić ali nismo znali da se vesti ...
COOLERMASTER
950,oo
prava cena : 1140,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena ogrlica, unikat, bizuterija
Cena : 400,oo
ANKETA
  • Da
  • Ne
  • Zavisi od situacije
  • Ni u ludilu!
  • Možda bih i prešao/la preko toga...

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 1°c
min -1°c

Bicikl

Roleri