06
Jul
2011

Kejt Mos i tri dana svadbe

Pregledano: 4366 puta

Udala se Kejt Mos

Kelvin Klajnova diva Kejt Mos udala se za Džejmija Hinsa, sa kojim je već četiri godine. Svadba se odigrala u selu Kotsvolds na zapadu Engleske, a na slavlju koje je bilo zatvoreno za javnost bilo je oko 300 gostiju. Jedna od petnaest deveruša bila je i njega osmogodišnja ćerka Lajla Grejs.

 

Ono što znamo o Kejt je da je slaba na rokere i narkotike ali isto toliko neophodna svetu mode da je prevazišla i pojam ikone. Moda jednostavno ne može bez nje.

 

Kejt je blistala u predivnoj venčanici koju je za nju kreirao prejatelj Džon Galijano. Ovo je podsetilo koliko je taj čovek bio ‚‚ veliki‚‚ u svetu mode dok se nije zapetljao u ‚‚ antisemitskim izjavama i izvinjenjima zasnovanim na valijumu‚‚.

 

Slavlje je organizovano na Kejtinom dva miliona funti vrednom imanju u Kotsvoldsu, gde je razapeto nekoliko ogromnih svadbenih šatora. Za muziku su odgovorni Snup Dog, Igi Pop, Bet Dito, Karl Barat i Kanje Vest, a za hranu su se pobrinuli "Dorčester" i hotel "Ric Pariz". Na trodnevnoj zabavi koja će koštati oko pola miliona funti, do sada su viđeni Ana Vintur, Džejd Džeger, Naomi Kembel, Vivijen Vestvud, Stela Mekartni, tajkun Filip Grin, Džud Lou i mnogi drugi. Jednostavno rečeno britanski šlag i još po koja bitna faca.

 

Pre Džejmija, Kejt je bila ludo zaljubljena u rokera u Pit Doertija koji je navukao na ‚‚ belo‚‚ videćemo da li će ova ljubav pročistiti Kejt.

video klip
 

 

Ivana Mihailovic

Čekamo da Ivana Mihailovic napiše nešto o sebi. :)
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

KINA
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • Grčka
  • Crna Gora
  • Turska
  • Lavor i kada
  • Neka od egzotičnih destinacija(i svi vas mrzimo zbog toga)

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 8°c

Roleri

Bicikl