Postovala: Senka Ivetić
22
Apr
2013

Kim Kardašijan je zvanično razvedena!

Pregledano: 3528 puta

Kim Kardašijan je sada i zvanično razvedena, ali ne i slobodna s obzirom na činjenicu da nije imala strpljenja da sačeka da se razvod okonča, već je sada u višemesečnoj vezi i trudna.

Brak popularne starlete Kim Kardašijan i košarkaša Kris Hamfrisa konačno je završen. Naime, par se posle sedamdeset i dva dana braka rastao, ali razvod je trajao sve do sada.

kim

Razlog zašto je procedura odužila jeste to što je košarkaš želeo da se brak poništi zbog prevare koju je počinila Kim Kardašijan. Kim je pokušavala na sve načine da nagovori Hamfrisa na potpisivanje razvoda, pa mu je čak ponudila i 10 miliona dolara, koje je on džentlmenski odbio.

Blizak prijatelj Krisa Hamfrisa navodi da je košarkaš izjavio da mu je žao Kim, da je žali. „Da, bio je ljut na Kim zbog načina na koji je njihov brak okončan i osećao se prevarenim od strane njene emisije i nje“- navodi Hamfrisov prijatelj. „Ona je trudna i očigledno pod stresom, a on ne želi da bude deo toga. Pred njim je važan period koji se tiče sporta i on želi da ostavi ovu lošu situaciju za sobom. Njegova porodica ,takođe, veoma je srećna sto je razvod konačno završen jer je to za sve njih bio veoma naporan period“- tvrdi izvor blizak situaciji. Takođe, svetski mediji prenose informaciju da Kris Hamfris nije dobio ili uzeo nikakav novac od Kim Kardašijan jer njegova namera nije bila da od nje zarađuje. Osim toga, sve troškove suđenja platiće on.

Inače, Kim Kardašijan u vezi je sa reperom Kanije Vestom sa kojim očekuje dete.

kim

Senka Ivetić

Čekamo da Senka Ivetić napiše nešto o sebi. :)
Prate: 2
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

SAMSUNG
2348,oo
prava cena : 2817.6,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena ogrlica, unikat, bizuterija
Cena : 400,oo
ANKETA
  • Fensi
  • Sportski
  • I jedno i drugo
  • Ni jedno, imam neki svoj stil
  • Zavisi od situacije

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 30°c
min 18°c

Roleri

Bicikl