01
Mar
2012

Ko je ukrao srce ove lepotice?

Pregledano: 2635 puta

Amber Hart prelepa glumica koja po mnogo čemu intrigira svetsku javnost

Ova zanosna plavuša pojavila se prošle godine u dva filmska hita ( Drive angry i Rum diary) i reklo bi se otvorila sebi vrata Holivuda u velikom stilu. Ona je Amber Hart Nova ‚‚ IT‚‚ devojka o kojoj će se tek pričati!

Amber je dvasetpetogodišnja devojka koja je karijeru započela na modnoj pisti napustivši školu u sedamnaestoj godini. Od 2007.-e od kada se film u kome je igrala glavnu rolu pojavio na festival u Torontu Amber je privukla pažnju svim ljudima iz `biznisa`.

Iako je modu zamenila glumom nakon blockbustera kao sto su Drive angry i Rum diary bilo je pitanje trenutka koja od modnih kuća će joj ponuditi bolji ugovor  a rezultat je bio savez sa `Guess`-om.

Mlada glumica podseća pomalo na svoju stariju koleginicu Andželinu Džoli, sem po izgledu i talentu, po još jednoj stvari… Amber je trenutno u vezi sa umetnicom Tasjom Van Rej. Kaže da ne želi da lepi nalepnice na svoja osećanja, da je imala uspešne veze sa muškarcima kao i da je trenutno sa ženom. ` Volim koga volim, osoba je bitna a ne kog je pola.`- rekla je Amber.


 
Kladim se da niko od vas, dragi muškarci, Amber ne bi želeo da vidi tužnu pa makar vam konkurencija bila i žena. Osećanja su ipak krhka a i marketing je, moramo priznati, fantastičan.

Ivana Mihailovic

Čekamo da Ivana Mihailovic napiše nešto o sebi. :)
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Nosim protezu, pa šta

Nosim protezu, pa šta

Eva Longoria pokazala je da je sve samo ne "očajna ...
DELL
3916,oo
prava cena : 4699.2,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena ogrlica, unikat, bizuterija
Cena : 400,oo
ANKETA
  • Cigarete/Žvake
  • Novine
  • Feniranje
  • Ne bih potrošila poslednje pare, čuvala bih
  • Kozmetiku

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 28°c
min 15°c

Bicikl

Roleri