09
Jul
2011

Kockarski dug od 400 hiljada dolara

Pregledano: 2511 puta

Ben Aflek sklon kcki skoro je za veče izgubio 400 hiljada dolara

Možda niste znali ali Ben Aflek je strastveni zaljubljenik u kockanje. Još u eri ’ Benifer’, tj. kada je bio u vezi sa Dženifer Lopez  2004.- e počeo da se upušta u ovaj hobi pa je i organizovao partije u svojoj kući koje su bile poznate kao ’’ Benova igra’’.

 

Kako pišu američki mediji pre par večeri Ben je u igri koju je organizovala ruska mafija izgubio 400 hiljada dolara. Jedan od Benovih ’’ saigrača’’ rekao je da Ben nije dobar igrač ali da ipak jako voli da igra.

 

Aflek već duguje holivudskom moćniku Ronu Majeru a iako svi misle da cifra bez koje je ostao nedavno nije ništa za glumca sa A liste ipak njegova situacija znatno je poljuljana ovim gubitkom. Njegov potparol za štampu nije bio dostupa ali kako je snimao par filmova koji nisu dobro prošli i sa svojim nezgodnim hobijem deluje da se uvalio u prilično nezahvalnu situaciju.

 

Poznati Spajdermen, Tobi Megvajer, takođe je jedan od holivudskih kockara. On isto tako duguje  Ronu Majeru mnogo novca ali ipak ima olakšice jer je oženjen Ronovom ćerkom. Tobi organizuje tajna okupljanja kockara i zarađuje milion mesečno na ovim partijama. Ipak, oni koji su sedeli sa njim za stolom kažu da je škrtica i da uvek ulaže po malo novca. Met Dejmon i Leonardo Dikaprio takođe  su deo ove kockarske elite.

Ivana Mihailovic

Čekamo da Ivana Mihailovic napiše nešto o sebi. :)
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Seksualne neuroze Ađeline Džoli

Seksualne neuroze Ađeline Džoli

Koliko je film Anđeline Džoli izazvao reakcija u zemlji na brdovitom ...
Kreativni WebShop
100% UNIKAT
Cena : 250,oo
ANKETA
  • Da
  • Ne
  • Zavisi od situacije
  • Ni u ludilu!
  • Možda bih i prešao/la preko toga...

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 30°c
min 18°c

Roleri

Bicikl