06
Jul
2011

Lejdi Gaga se slikala u WC-u

Pregledano: 5004 puta

Nova fotografija Lejdi Gage na WC šolji, ne može se reći šokirala, ali zasigurno obišla svet

Devojka koja više ne može ni da šokira... mada povući ću ovo, jer ko zna šta nam se već sprema iz modne kuhinje ove skandal majtorice. U svakom slučaju, nova fotografija Lejdi Gage, ne bi se reklo šokirala je, ali zasigurno da je obišla svet. Poruka je poslata a ko je razumeo- razumeo je.

 

Lejdi Gaga slikala se u Wc-u sedeći na šolji i dodiruje svoje međunožje. Kosa i pazuh su joj obojeni u plavo i to ima svoje objašnjenje. Ovaj ‚‚ plavi momenat‚‚ posvetila je nailazećoj svetskoj premijeri ‚‚ Štrumpfiova‚‚. Ako ste pomislili da je neko uhvatio ‚‚ na foru‚‚ dok ona bespomoćna eto tako sedi na WC šolji pod dejstvom raznoraznih stimulativnih sredstava, prevarili ste se. Sve što ova devojka uradi dobro je smišljeno. Uostalom ne bi je bez razloga zvali ‚‚ drugom Madonom‚‚ i uopšte njen lik i pojava više bi se mogli nazvati projektom nego pevačicom.

 

A da li Lejdi koristi neke ‚‚ podizače raspoloženja‚‚ saznali smo u skorijoj prošlosti, kada joj je rođena majka bila zabrinuta što je konstantno u alkoholisanom stanju. EAli ko će znati da li je to ‚‚ mala‚‚ cene slave ili još jedan marketinški trik.

 

Ivana Mihailovic

Čekamo da Ivana Mihailovic napiše nešto o sebi. :)
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
1
Bolje
1
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

CANON
Kreativni WebShop
Ručno radjena ogrlica, unikat, bizuterija
Cena : 400,oo
ANKETA
  • Da
  • Ne
  • Zavisi od situacije
  • Ni u ludilu!
  • Možda bih i prešao/la preko toga...

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 25°c
min 13°c

Bicikl

Roleri