24
Jul
2011

Leonardo i Blejk- letnja šema

Pregledano: 1510 puta

Leonardo Dikaprio smuvao Blejk Lajvli ali samo na kratko

Okej… može li neko da mi objasni šta je sa ovim ekstremno talentovanim ženomrscem?! Mislim na Leonarda… Dikapria. I ovaj put prekinuo je romansu sa prelepom ženom posle par viđenja. Da li je gej? Ne verujem. Ipak je prošetao najlepše žene sveta. Ženomrzac? Moguće. A priča se da mu mama bira devojke. Okej... To je već uvrnuto.

 

Blejk Lajvli, nova bivša devojka Leonarda Dikapria, važi za novu ‚‚ it‚‚ devojku Holivuda. Svoju karijeru počela je u seriji ‚‚ Gossip girl‚‚ koja sesada prikazuje i kod nas, a ubrzo su počele da stižu ponude za druge filmove, slikanja, intervjue. Ako je neko sada hit to je Blejk.

 

Leonardo je inače bio u vezi sa top manekenkama kao što je Žizel Bundšen, koja je sada već srećno udata sa detetom, i Bar Rafaeli, koja je sveže ludo zaljubljena. Obe ove dame bile su opčinjene Leonardom, obožavale ga, trudile se da sedopadnu njegovoj mami i opet nije bilo dovoljno... A da ne pominjemo njihov izgled koji ostavlja bez daha i bankovne račune koji... ostavljaju bez daha.

 

Ništa od toga nije bilo dovoljno intrigantno za Leonarda koji očigledno voli da se kocka kako na stolu tako i u ljubavi. Sa Blejk je viđen na dejtu i kako su počele glasine da bi to moglo da bude ‚‚ to‚‚ par je prekinuo viđanje. Samo letnja šema?! Definitivno. A možda se nije svidela mami.

Ivana Mihailovic

Čekamo da Ivana Mihailovic napiše nešto o sebi. :)
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Posle skoro tri decenije Opra napušta TV ekrane

Posle skoro tri decenije Opra napušta TV ekrane

Ako je Džeri Springer naučio Ameriku kako da se svađa onda je Opra naučila Ameriku kako da ...
CANON
Kreativni WebShop
Ručno radjena ogrlica, unikat, bizuterija
Cena : 400,oo
ANKETA
  • Kozmetika
  • Knjiga
  • Keš
  • Bilo šta
  • Cveće

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 30°c
min 12°c

Roleri

Bicikl