24
Jul
2011

Leonardo i Blejk- letnja šema

Pregledano: 1661 puta

Leonardo Dikaprio smuvao Blejk Lajvli ali samo na kratko

Okej… može li neko da mi objasni šta je sa ovim ekstremno talentovanim ženomrscem?! Mislim na Leonarda… Dikapria. I ovaj put prekinuo je romansu sa prelepom ženom posle par viđenja. Da li je gej? Ne verujem. Ipak je prošetao najlepše žene sveta. Ženomrzac? Moguće. A priča se da mu mama bira devojke. Okej... To je već uvrnuto.

 

Blejk Lajvli, nova bivša devojka Leonarda Dikapria, važi za novu ‚‚ it‚‚ devojku Holivuda. Svoju karijeru počela je u seriji ‚‚ Gossip girl‚‚ koja sesada prikazuje i kod nas, a ubrzo su počele da stižu ponude za druge filmove, slikanja, intervjue. Ako je neko sada hit to je Blejk.

 

Leonardo je inače bio u vezi sa top manekenkama kao što je Žizel Bundšen, koja je sada već srećno udata sa detetom, i Bar Rafaeli, koja je sveže ludo zaljubljena. Obe ove dame bile su opčinjene Leonardom, obožavale ga, trudile se da sedopadnu njegovoj mami i opet nije bilo dovoljno... A da ne pominjemo njihov izgled koji ostavlja bez daha i bankovne račune koji... ostavljaju bez daha.

 

Ništa od toga nije bilo dovoljno intrigantno za Leonarda koji očigledno voli da se kocka kako na stolu tako i u ljubavi. Sa Blejk je viđen na dejtu i kako su počele glasine da bi to moglo da bude ‚‚ to‚‚ par je prekinuo viđanje. Samo letnja šema?! Definitivno. A možda se nije svidela mami.

Ivana Mihailovic

Čekamo da Ivana Mihailovic napiše nešto o sebi. :)
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

MIDEA
0,oo
prava cena : 0,oo
Kreativni WebShop
narukvica sa dijapozitivom
Cena : 500,oo
ANKETA
  • Jednom nedeljno
  • Svakih par dana
  • Jednom mesečno
  • Samo za posebne prilike
  • Ne posećujem

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 9°c
min 3°c

Roleri

Bicikl