19
Jun
2011

Letnji tračevi

Pregledano: 1782 puta

gde sve možete dobro da se provedete u beogradu za vreme letnjih vrućina

Dok čekate da dođe i taj dan kada ćete spakovati kofere i napustiti naš divni grad na par dana da osolite malo noge na nekim egzotičnijim destinacijama iskoristite prednosti domaćeg terena i ludo se zabavljajte i usput jer znate kako kažu, život je onošto vam se dešava dok pravite planove.

 

Otvoreni bioskop ili bioskop na otvorenom celog leta u Beogradu. Lokacije se menjaju ali lako možete saznati gde po centru grada će se seliti svake nedelje, od Simine preko Cvetića( Cvetnog trga) do Menhetna... prikazuju se oldtajmeri kao što je Kazablanka, Praznik u Rimu, Doručak kod Tifanija... sve za dž. Izvedite sebe na ovaj beskrajno šarmantni sastanak sa filmom i gradom.

 

Svako veče oko 7 na zemunskom keju (kod Reke) mladi kajakaši pristaju uz obalu. Tako da tempirajte da negde u to vreme zauzmete prve redove u kafićima, skinite naočare za sunce i uživajte u pogledu koliko možete. Priroda je velikodušna.

 

 

Kupujte Blic i ako vas ne zanima šta je koji političar rekao, gde je ponovo bio zemljotres i slično okrenite par stranica i pročitajte svakodnevno njihovu rubriku ‚‚ljubav je‚‚ a onda se vratite na drugu stranu i pročitajte Blic strip. Popraviće vam raspoloženje sigurna sam u to.
Uživajte u letu i Beogradu i naravno sebi.

 

Ivana Mihailovic

Čekamo da Ivana Mihailovic napiše nešto o sebi. :)
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

HP
Kreativni WebShop
narukvica sa dijapozitivom
Cena : 500,oo
ANKETA
  • Grčka
  • Crna Gora
  • Turska
  • Lavor i kada
  • Neka od egzotičnih destinacija(i svi vas mrzimo zbog toga)

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 28°c
min 17°c

Bicikl

Roleri