29
Jun
2011

Moderna bajka sa modernim krajem

Pregledano: 2578 puta

Natalija Vodjanova razvodi se od svog supruga, engleskog multi bilionera

Natalija Vodjanova razvodi se od svog supruga posle deset godina braka, koji je važio za primer svima. Ruska manekenka je otkrivena sa šesnaest godina dok je prodavala voće na pijaci u Nižnjem Novgorodu. Odmah su je agenti poslala u Moskvu- Njujork- Pariz gde je postala veliko otkrovenje u modnom svetu i danas došla do cifre od pet miliona dolara godišnje zarade. I njena priča postala je urbana modna priča o Pepeljuzi.

 

Džastin ( Trevor Berkli Portman) , sada bivši muž, je britanski multi- bilioner koji trguje nekretninama a koliko je bio zaljubljen u svoju dragu govori to da od kada je video na pisti nije je ispuštao iz vida. Svuda gde je ona putovala, a možete samo da zamislite kako je popunjena njena agenda ( 12h L.A, 19h Pariz), on je pratio i bio joj podrška. Malo muškaraca bi moglo da se podiči takvim ne- ego ‚‚tripom‚‚.

 

Iz tako divne veze dobili su troje dece, Lukas Aleksandra, osam godina, Nevu, četiri godine i Viktora,dve godine. Natalija nije želela da navodi razloge razlaza niti ko će dobiti starateljstvo nad decom, jer smatra da to treba da ostane među njima. Ono što isplivalo, da li kao novinska patka ili možda stvarno istinita informacija, da je ipak novac doveo do razlaza. Džastin je tokom zajedničkog života u Njujorku pokušao da se ostvari u umetničkim vodama ali mu to nije pošlo za rukom dok je Natalija dospela na sedmo mesto najplaćeniji modela sveta.

Ivana Mihailovic

Čekamo da Ivana Mihailovic napiše nešto o sebi. :)
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
1
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Nema za Čarlsa kapa

Nema za Čarlsa kapa

Nema za Čarlsa kapa… ali suknja ima. Rastračarili se ljudi da je do ...
CANON
Kreativni WebShop
Ručno radjena ogrlica, unikat, bizuterija
Cena : 400,oo
ANKETA
  • Cigarete/Žvake
  • Novine
  • Feniranje
  • Ne bih potrošila poslednje pare, čuvala bih
  • Kozmetiku

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 9°c

Bicikl

Roleri