07
Jul
2011

Moje večanje biće bolje od Kejt Midlton

Pregledano: 6211 puta

Da li se Kim Kardašijan stvarno udaje

Kim Kardašijan dva puta za kratko vreme uhvaćena je u poseti Veri Vang... Dizajnerka je svoju radnju zatvorila kako bi njena specijalna klijentkinja bila slobodna da bira. Vera Vang inače je radila venčanicu njenoj mlađoj sestri, Kloi, kao i sve haljine koje su deveruše nosile. Prva poseta dogodila se krajem maja a druga pre par dana. Da li Kim uveliko proba svoju haljinu ili namerno golica maštu svih radoznalih možemo samo da nagađamo.

 

Iako priče o venčanju iz doma Kardašijanovih nisu stigle u svet Kim ipak provocira znatiželjne da li je spremna da bude druga Kardašijan devojka koja će izgovoriti sudbonosno da. Mada ovo za Kim ne bi bio prvi brak jer se još kao tinejdžerka udala u Las Vegasu u trenutku razvoda svojih roditelja. Ali tada nije bila poznata pa je to verovatno mnogima promaklo.

 

Kim je inače srednja sestra, dok je Kloi, mlađa, udata a starija, Kortni ima dete sa svojim dugogodišnjim partnerom. Jedino se Kim nije dalo ali možda sada sa NBA igračem, Krisom Henfrijem, ljubav ipak pobedi. Kako najavljuju venčanje će biti veća senzacija nego samo venčanje Kejt Midlton. Ko zna, ipak su Kardašijansi neka vrsta američkog plemstva...

video klip
 

 

 

 

Ivana Mihailovic

Čekamo da Ivana Mihailovic napiše nešto o sebi. :)
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
1
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

NOKIA
1730,oo
prava cena : 2076,oo
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • porodičnim odnosima
  • karijeri
  • prijateljskim odnosima
  • pravljenju novca
  • zadovoljstvu samim sobom

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 24°c
min 12°c

Roleri

Bicikl