14
Jun
2011

Nataša i(li) vijagra

Pregledano: 2152 puta

Kako se priča novi dečko Nataše Bekvalac koristio je vijagru dok se viđao sa njom

Teška godina za Natašu Bekvalac. Razvod, razvlaačenje po tabolidima, izliv emocija u tv emisiji, posete psihijatru... Jednom rečju fijasko. Ali šta spase svako damu u bajci? Šarmantni princ koga u ovoj priči igra crnogorski rukometaš (Ljuba Jovanović). I kada smo svi držali palčeve da konačno krene po dobrom i da tu temu (ženu) ostavimo da živi svoj život sudbina se poigrala sa nama.

 

Stasiti đetić je kako mu posao  nalaže otišao na redovne preglede gde u nameri da provere da momak nije koristio nedozvoljena sredstva u sportu ispostavilo se da je koristio nedozvoljena sredstva u krevetu. U njegovim rezultatima našli su se tragovi korišćenja vijagre.

 

Neverovatno je da nekome treba stimulans za ženu koji mnogi koriste upravo kao stimulans. Tako je posle testiranja đetić dobio medijski šamar i korpu od svoje dragane. Tako i treba, Nataša, žene su uz tebe. Jedino što je sada Dača najavio letovanje sa njom i Hanom a to nas dovodi do opasne teme: Nataša Dača, Dača Nataša, Nataša Dača, Dača Nataša... Neeeeeeeeeeee!!!

Ivana Mihailovic

Čekamo da Ivana Mihailovic napiše nešto o sebi. :)
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
2
Tužno
1
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

KINA
3360,oo
prava cena : 4032,oo
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • Da
  • Ne
  • Zavisi od situacije
  • Ni u ludilu!
  • Možda bih i prešao/la preko toga...

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 28°c
min 12°c

Bicikl

Roleri