20
Jun
2011

Neka sila bude sa tobom

Pregledano: 1972 puta

Prvi Star Wars skup u Beogradu

Juče u SKC-u prva Star Wars fan konvencija u Beogradu. Od početka Džordž Lukasove sage, 1977-e, stvorile su se horde obožavalaca i samo u zavisnosti od toga na kojim meridijanima žive u skladu sa tim i proslavljaju svoju predanost ‘’ideji’’.

 

Ovo je prvo ovakvo dešavanje u Srbiji a organizatori su ga osmislili na sledeći način: celodnevni program koji bi sadržao pet predavanja o različitim aspektima Ratova zvezda, potkrepljenim audio-vizuelnim materijalom (video snimcima, muzikom, kostimima, kolekcionarskim predmetima, knjigama i dr.), kao i nagradnim kvizom na kraju celog događaja, takođe, za vreme cele Konvencije, bila bi aktivna svojevrsna berza kolekcionarskih predmeta, gde su posetioci mogli doneti delove svojih kolekcija za razmenu.Poseban deo Konvencije je bila i celodnevna radionica stripa. Organizatori: Nemanja Ćalić i Vladimir Vesović. Logistička podrška: Srećna galerija SKC-a.

 

Pravi hit su bili fanovi maskirani u svemrske junake a od poznatih obožavalaca pojavili su se Gordan Kičić i Marko Bulat, što ako ste ikada uključili Vip Survivor ne bi trebalo da vas iznenadi. On je potpisivao svoje ftografije gde je obučen kao Dart Vejder (inače uradio je i čitav niz takvih fotgrafija koje već možete da nađete na netu ili kupite Story) a kao pravi predani fan inicirao je osnivanje –kluba ljubitelja Star Wars-a- gde će svi fanovi moći da dele svoju strast i posle konvencije.

Ivana Mihailovic

Čekamo da Ivana Mihailovic napiše nešto o sebi. :)
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Ženske rečenice

Ženske rečenice

Mnogi misle da su žene sa Venere a muškarci sa Marsa. Pali s` Marsa? Pa i to ...
COOLERMASTER
950,oo
prava cena : 1140,oo
Kreativni WebShop
narukvica sa dijapozitivom
Cena : 500,oo
ANKETA
  • Cigarete/Žvake
  • Novine
  • Feniranje
  • Ne bih potrošila poslednje pare, čuvala bih
  • Kozmetiku

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 26°c
min 9°c

Roleri

Bicikl