06
Jul
2011

Nina Seničar osvojila Džered Leta

Pregledano: 4354 puta

Nina Seničar u vezi je sa slavnim glumcem i pevačem, Džeradom Letom

Nina Seničar, novosadska lepotica a reklo bi se svetski model a očigledno i srcelomka , u vezi je sa Džeredom Letom. Ovaj najnoviji trač počeo je da se širi svetom kako su menekenka i glumac primećeni u jednom fensi kafiću u Milanu.

 

Da podsetimo, Nina je bila u vezi sa Erosom Ramacotijem, pa je tako Novi Sad prvi ‘’dobio’’ koncert, ako se sećate dok je u Beograd došao par godina kasnije. A ako ste bili nekoliko trenutaka na koncertu bilo je posvećeno baš Nini iako njih dvoje odavno nisu zajedno.

 

Džered je prvenstveno zvezda tinejdžerske serije ‘’ Moj takozvani život’’ i u to vreme verovatno su se sve pubertetlijke ‘’sekle’’ za njim. Kasnije je prošetao svetske cice kao što je Kameron Diaz, i bacio se u muzičke vode. Mada sudeći po ovoj fotografiji, Džered i nije u svojoj najboljoj formi te ako ga se ne sećate iz pomenute serije verovatno negov ‚‚ švalerski‚‚ dosije deluje nestvarno.

 

Novine koje su bile vrlo uporne da uslikaju i ovekoveče ovu kafu Nine i Džereda ipak napominju da se ne zna da li je reč o romantičnom kontekstu susreta ili je u pitanju poslovni brifing, pošto je Nina izrazila želju da joj sledeća stanica bude Holivud.

Ivana Mihailovic

Čekamo da Ivana Mihailovic napiše nešto o sebi. :)
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Odbegla mlada

Odbegla mlada

Ako u nedelju budete prolazili centrom grada i vidite dve stotine nevesta kako beže glavom bez obzira, ...
Kreativni WebShop
100% UNIKAT
Cena : 250,oo
ANKETA
  • Espreso
  • Koka-kolu
  • Nes/Ajs kafu
  • Bilo koji negazirani sok
  • Kiselu vodu

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 8°c
min 1°c

Bicikl

Roleri